Μαχητικά Αθλήματα

Τάισον: Είχε χωρίσει επειδή η σύντροφός του έφαγε ένα από τα περιστέρια του

Ο Μάικ Τάισον έχει λατρεία για τα περιστέρια και δεν ανέχτηκε όταν μια παλιά σύντροφός του είχε… φάει ένα από αυτά.

Είναι ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών και ίσως ο πιο σκληρός που πέρασε ποτέ από τα ρινγκ. Ένα από τα λίγα πράγματα που τον ηρεμούν, πέρα από το… σεξ, είναι για τον Μάικ Τάισον τα περιστέρια του. Όπως και ο συγχωρεμένος Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο θρυλικός μποξέρ φροντίζει πολλά περιστέρια, κάτι που έκανε από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο Μπρούκλιν.

Ο ίδιος περιέγραψε το μοιραίο λάθος που έκανε στο παρελθόν μια σύντροφός του και οδήγησε αναπόφευκτα στον χωρισμό τους. «Έβγαινα με μια νεαρή κοπέλα τότε και μου είπε ‘τι τα κρατάς αυτά τα πουλιά; Θα έπρεπε να τα τρως’. Κάποια μέρα έπιασε ένα, το σκότωσε, το μαγείρεψε και το έφαγε! Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε, γι’ αυτό και δεν είναι πλέον γυναίκα μου», ανέφερε ο Iron Mike.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τάισον γινόταν έξω φρενών επειδή κάποιος δεν… σεβάστηκε τα περιστέρια του. Κάποτε ένα από αυτά πέθανε και ο Τάισον είχε αποφασίσει να κρατήσει το κλουβί του για ενθύμιο. Όμως ένας υπάλληλος του δήμου, υπεύθυνος για αποκομιδή απορριμμάτων, μάζεψε το κλουβί και το κατέστρεψε για να το πετάξει. Ο Τάισον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τον πήρε στο κυνήγι. «Τον έπιασα, του έριξα ένα τρομερό δεξί και ξεράθηκε κάτω!».

Γι’ αυτό, μην πειράζετε τα περιστέρια του Μάικ Τάισον!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x