Μαχητικά Αθλήματα

«Ο Τάισον έκανε σεξ πριν από αγώνες για να του φύγει η ένταση και να μη σκοτώσει αντιπάλους του»

Ο Μάικ Τάισον είχε τόση ενέργεια που αν δεν την τροφοδοτούσε στο σεξ πριν τους αγώνες του θα σκότωνε τους αντιπάλους του στο ρινγκ.

Αποκαλύψεις για τον Μάικ Τάισον έκανε ο άλλοτε σωματοφύλακας και σοφέρ του, Ρούντι Γκονζάλες. Όπως είπε, ο θρύλος της πυγμαχίας είχε τόση αδρεναλίνη πριν τους αγώνες, που αν δεν έκανε σεξ θα μπορούσε να σκοτώσει τους αντιπάλους του στο ρινγκ. Μάλιστα, προτιμούσε θαυμάστριές του που ήθελαν να τον δουν και τον… επισκέπτονταν λίγες ώρες ή ακόμη και λεπτά πριν αρχίσει ο εκάστοτε αγώνας του.

«Ο Μάικ έλεγε ‘αν δεν κάνω σεξ, θα τον σκοτώσω τον αντίπαλό μου’. Κάποιες φορές πήγαινε με γυναίκες πριν τους αγώνες του έστω και για λίγα λεπτά και μετά έλεγε ‘εντάξει, θα ζήσει ο αντίπαλός μου απόψε’. Ο μεγαλύτερός του φόβος ήταν πως θα σκότωνε κάποιος στο ρινγκ. Ήξερε πως είχε τη δύναμη να το κάνει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως όταν τους έριχνε γροθιές ο Μάικ, ήταν σαν να τους χτυπούσε τρένο. Γι’ αυτό έκανε σεξ πριν τους αγώνες, ώστε να εκλυθεί λίγη από την ενέργειά του και να χαλαρώσει κάπως», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x