Τένις

Εκτός Αυστραλιανού Open η Κβίτοβα-Ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Η Πέτρα Κβίτοβα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Australian Open λόγω εγκυμοσύνης.

Η Πέτρα Κβίτοβα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Αυστραλιανό Open καθώς ανακοίνωσε ότι με το σύζυγό της και επί σειρά ετών προπονητή της, Γίρι Βάνεκ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 33χρονη δις πρωταθλήτρια του Wimbledon δε συμμετέχει στα εν εξελίξει τουρνουά προετοιμασίας που διεξάγονται στην Αυστραλία και πλέον θα μείνει εκτός από το πρώτο μεγάλο Grand Slam της χρονιάς που ξεκινά σε δύο εβδομάδες στη Μελβούρνη.

«Την πρώτη μέρα του 2024 ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά και να μοιραστώ μαζί σας τα συναρπαστικά νέα. Ο Γίρι κι εγώ θα καλωσορίσουμε ένα μωρό στην οικογένειά μας το ερχόμενο καλοκαίρι», ανέφερε η Κβίτοβα στο X, με φωτογραφίες του ζευγαριού να κρατά ένα υπερηχογράφημα κι ένα μωράκι.

Στο Instagram γνωστοποίησε ότι θα χάσει το ετήσιο ταξίδι της στην Αυστραλία. «Ανυπομονώ να περάσω λίγο χρόνο στο σπίτι προετοιμαζόμενη γι΄ αυτό το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας», πρόσθεσε η Τσέχα τενίστρια.

Η Κβίτοβα ηττήθηκε στον τελικό του Australian Open 2019 από τη Ναόμι Οσάκα, η οποία επέστρεψε στο τουρ νωρίτερα τη Δευτέρα μετά από 15 μήνες απουσίας κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x