Τένις

Ναδάλ: «Αρκετά πιθανό να είναι η τελευταία μου σεζόν, αλλά δεν μπορώ να το προβλέψω ακόμα»

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανέφερε πως πιθανότατα το 2024 να είναι η τελευταία του σεζόν, παρόλα αυτά άφησε ανοικτά τα ενδεχόμενα για να συνεχίζει να αγωνίζεται.

Ξανά στα κορτ επέστρεψε μετά από περίπου ένα χρόνο απουσίας ο Ράφαελ Ναδάλ, που αγωνίζεται στο διπλό του τουρνουά στο Μπρίσμπεϊν και στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το εάν το 2024 θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν, υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι το πιθανότερο, αν και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«To πρόβλημα με το να πω ότι θα είναι η τελευταία μου σεζόν είναι ότι δεν μπορώ να προβλέψω 100% για το τι θα γίνει στο μέλλον. Γι' αυτό λέω πιθανότατα. Είναι αρκετά πιθανό ότι θα είναι η τελευταία μου σεζόν που παίζω στην Αυστραλία. Αλλά εάν είμαι εδώ την επόμενη χρονιά, μην μου πείτε ότι είπα πως θα είναι τελευταία μου σεζόν.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα είμαι τους επόμενους έξι μήνες. Δεν μπορώ να προβλέψω εάν το σώμα μου θα μου επιτρέψει να απολαύσω το τένις, όπως το έκανα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν είναι εύκολα απόφαση, αλλά ξέρω μέσα μου ότι είναι αρκετά πιθανό να είναι η τελευταία μου
», ήταν τα λόγια του Ισπανού τενίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x