Τένις

Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Χαζό αυτό που είπε»

Ο Ράφα Ναδάλ απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά, όσον αφορά τις δηλώσεις του Έλληνα τενίστα που έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Barcelona Open τον Ισπανό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη αν θεωρεί πως άνοιξε ο δρόμος για τον ίδιο μετά την απόσυρση του περσινού νικητή Κάρλος Αλκαράθ από το τουρνουά και εκείνος εξέπληξε τους πάντες, χρίζοντας φαβορί τον Ράφα Ναδάλ.

«Μπορείτε να ρωτήσετε τον Ράφα, νομίζω εκείνος είναι το φαβορί (γέλια). Σίγουρα είχα καλές εβδομάδες στο χώμα, αλλά ο Ράφα είναι ο Ράφα. Έχει επιστρέψει, παίζει καλό τένις, είμαι σίγουρος για αυτό».

Τη δήλωση αυτή βέβαια δε θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη ο Ναδάλ και απάντησε ανάλογα στον Έλληνα Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Είναι χαζό (γέλια). Ας είμαστε ρεαλιστές. Κι εκείνος το γνωρίζει πως δεν είναι έτσι.

Υποθέτω πως υπάρχει πολύς σεβασμός εξαιτίας των όσων έχω πετύχει εδώ, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι δεν είμαι φαβορί για να κερδίσω αυτό το τουρνουά.

Απλά υπάρχει μια μεγάλη ιστορία πίσω μου που υπολογίζεται από τους αντιπάλους μου. Ίσως στον σημερινό αγώνα να ήμουν φαβορί, δεν έχω ιδέα.

Ξέρω ότι στον αγώνα με τον Ντε Μινόρ δεν θα είμαι το φαβορί, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Αυτά είναι πράγματα για εσάς, που πρέπει να τα γράψετε, για μένα είναι απλά μια εμπειρία του να παίξω με έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου.

Θα είναι ένα καλό τεστ για μένα, θα δούμε πως θα ανταποκριθώ».

Ο 37χρονος Ισπανός που έχει υποχωρήσει στην 646η θέση στον κόσμο, έχοντας αποσυρθεί διαδοχικά από τη Ντόχα, το Indian Wells και το Μόντε Κάρλο, έχει κατακτήσει 12 φορές το τουρνουά στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x