Τένις

Σκάνδαλο με τον Ναλμπαντιάν, παρακολουθούσε την πρώην κοπέλα του με κρυφή κάμερα στον εξαερισμό!

Σε ένα μεγάλο σκάνδαλο πρωταγωνιστεί ο πρώην κορυφαίος τενίστας Νταβίντ Ναλμπαντιάν, ο οποίος ομολόγησε πως παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του με κρυφή κάμερα τοποθετημένη στο σύστημα εξαερισμού!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή με τα πεπραγμένα του Νταβίντ Ναλμπαντιάν!

Ο παλαίμαχος τενίστας που είχε φτάσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε παίξει στον τελικό του Γουίμπλεντον το 2002 κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του Αρακέλι Τοράντο για σεξουαλική κακοποίηση και για παρακολούθηση του διαμερίσματός της μέσω κρυφής κάμερας!

Η σχέση του ζευγαριού κράτησε για λίγους μήνες πριν χωρίσουν, ενώ λίγο αργότερα η Αρακέλι υπέβαλε την πρώτη καταγγελία, λέγοντας ότι ο Ναλμπαντιάν την παρενόχλησε τον Απρίλιο του 2023, αφού έληξε τη σχέση τους. Ωστόσο, αρχικά η αστυνομία αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες επειδή δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία.

Η Αρακέλι, παρόλα αυτά, ξαναπήγε πρόσφατα στην αστυνομία, καθώς βρήκε μια κάμερα στο σύστημα εξαερισμού του σπιτιού της. Ένα ηχητικό του Ναλμπαντιάν που βρέθηκε αποτέλεσε ομολογία του Αργεντινού πως ο ίδιος είχε τοποθετήσει την κάμερα και έτσι εκτός από την αστυνομία, έρευνα ξεκίνησε και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x