Τένις

Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να συνδυάσω την τελειότητα με το παιχνίδι μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο και μετά την αναμέτρηση με τον Χατσάνοφ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Κάρεν Χατσάνοφ (Ρωσία, Νο 17) με 6-4, 6-2, και προκρίθηκε στην τετράδα του Μόντε Κάρλο.

Μετά την αναμέτρηση, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας μίλησε για την εμφάνισή του και δήλωσε ικανοποιημένος, ενώ σχολίασε τις γενικότερες πορείες του στο συγκεκριμένο τουρνουά αλλά και τις συμβουλές που του έδινε ο πατέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

Για τη σημερινή του απόδοση στο ματς: «Οι επιστροφές μου ήταν καλές, έπαιζα καλά στην βασική γραμμή. Ο αντίπαλος δεν μου έδωσε ευκαιρίες, ήταν ήρεμος. Προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου και να προβλέψω το δικό του. Πήρα τον χρόνο μου και με βοήθησε να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Ήμουν σταθερός».

Για το γεγονός ότι αποδίδει καλά στο Μόντε Κάρλο: «Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω συνδυάσει κάποιες καλές μου αναμνήσεις εδώ και τις ξαναζώ όταν έρχομαι. Προσπαθώ να συνδυάσω την τελειότητα με το παιχνίδι μου».

Για το τι του έλεγε ο πατέρας του στη διάρκεια του ματς: «Πρέπει αν προσλάβετε περισσότερους Έλληνες μεταφραστές (γέλια). Ήταν συμβουλές τακτικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x