Mini Football

Θρίαμβος της Ρουμανίας επί της οικοδέσποινας Κροατίας

Με το εντυπωσιακό 5-1 στον τελικό επί της οικοδέσποινας Κροατίας, η μεγάλη δύναμη του miniEURO, Ρουμανία, διατήρησε τα σκήπτρα της.

Μετά από ένα ματς, το οποίο δεν αντέχει σε κριτική, οι Ρουμάνοι είναι για 6η (!) συνεχόμενη χρονιά οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη στο minifootball. Χωρίς να επηρεαστούν από την πίεση πολλών χιλιάδων φιλάθλων στο κατάμεστο γήπεδο του Βερσάρ, κέρδισαν με 5-1 τους οικοδεσπότες Κροάτες και έκαναν επίδειξη δύναμης και σ' αυτήν την διοργάνωση.

inner

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο με εξαιρετικό σουτ του Καλουγκαρεάνου. Στο 14' ο Μιρτσέα πέτυχε το 2-0 και με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, οι Ρουμάνοι ήταν καταιγιστικοί, καθώς οι Κροάτες ανοίχτηκαν για να πετύχουν γκολ. Ο Μιρτσέα στο 30' έκανε το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Τανάσε σε κενή εστία σημείωσε το 4ο γκολ των εξαιρετικών Ρουμάνων. Η Κροατία πέτυχε με κεφαλιά του Πρσιτς το γκολ της τιμής και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπούρτσιου σημείωσε το τελικό 5-1 για τους θριαμβευτές Ρουμάνους.

inner

Ο κόσμος πάντως απόλαυσε και έναν εξαιρετικό μικρό τελικό, στον οποίοι οι εντυπωσιακοί Βόσνιοι κέρδισαν τους Τσέχους (πρώτοι στο γκρουπ της Ελληνικής ομάδας) με 4-3 και κατέλαβαν την 3η θέση στη διοργάνωση.

inner

Αμέσως μετά τις απονομές και την αποθέωση των πρωταθλητών, όλες οι ομάδες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αντάλλαξαν φανέλες και αναμνηστικά και έδειξαν για άλλη μία φορά ότι το minifootball στην Ευρώπη είναι το σπορ της αλληλεγγύης και της φιλίας των λαών!

Δεν είναι τυχαίο που μία κορυφαία ελληνική εταιρία με μεγάλη δραστηριότητα εκτός Ελλάδας, όπως η OB (Orphee Beinoglou) είναι χορηγός της Ελληνικής Ομάδας για μία ακόμα χρονιά. Στον χώρο των logistics, αποτελεί leading brand στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και γενικότερα την Ανατολική Ευρώπη – η οποία παρεμπιτπτόντως πρωταγωνιστεί στο άθλημα (8 χώρες αυτής της περιοχής της γηραιάς ηπείρου πήραν τα 8 εισιτήρια των προημιτελικών).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x