Γενικά

Σοκαριστική τραγωδία: Αθλητής χόκεϊ σκοτώθηκε αφού αντίπαλος τού έκοψε τον λαιμό με το παγοπέδιλο!

Φρικτό δυστύχημα σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου στις ΗΠΑ, με αθλητή να χάνει τη ζωή του ύστερα από θανατηφόρα κλωτσιά στον λαιμό με παγοπέδιλο! Προσοχή σκληρές εικόνες.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (28/10) σε παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου στις ΗΠΑ, με έναν αθλητή να χάνει τη ζωή του ύστερα από σοκαριστικό ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα. Συγκεκριμένα, σε μια ανύποπτη φάση, ο Άνταμ Τζόνσον των Νότιγχαμ Πάνθερς δέχθηκε στο λαιμό θανατηφόρα κλωτσιά με το παγοπέδιλο από παίκτη των Σέφιλντ Στίλερς.

Φυσικά επρόκειτο για κατά λάθος μαρκάρισμα, το οποίο ωστόσο απέβη μοιραίο, με τις εικόνες να «παγώνουν». Ο Άνταμ Τζόνσον εάν και αρχικά σωριάστηκε στο έδαφος, εν συνεχεία σηκώθηκε με τη βοήθεια και του διαιτητή και έτρεξε εκτός αγωνιστικού χώρου, έχοντας όμως ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού πρώτα οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να τα καταφέρει αφήνοντας τη τελευταία του πνοή.

Δείτε το βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:



Η ανακοίνωση της αμερικάνικης Λίγκας:

«Η Elite Ice Hockey League επιβεβαιώνει ότι ο επιθετικός των Νότιγχαμ Πάνθερς, Άνταμ Τζόνσον, πέθανε μετά από ένα φρικτό ατύχημα στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των Σέφιλντ Στίλερς και Νότιγχαμ Πάνθερς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x