Βόλεϊ

Έκανε το καθήκον του με τον ΑΟ Θήρας στου Ρέντη και «σφράγισε» την πρωτιά ο Ολυμπιακός - Νίκες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Πρώτος και τυπικά ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 3-0 σετ τον ΑΟ Θήρας και μπαίνουν ως πρώτες στα playoffs της Volley League. Με νίκες έκλεισαν την κανονική διάρκεια ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Πρωτιά με άνεση και τώρα playoffs για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό! Η ομάδα του Λορέντσο Μιτσέλι είχε ένα εύκολο απόγευμα στου Ρέντη και με το 3-0 σετ απέναντι στον ΑΟ Θήρας ολοκλήρωσε νικηφόρα την κανονική διάρκεια της Volley League γυναικών. Το Μαρκόπουλο θα είναι ο αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στα προημιτελικά του πρωταθλήματος με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να επικρατεί άνετα 3-0 της Λαμίας τερματίζοντας στην 8η θέση.

Με «καθαρή» νίκη έκλεισε την κανονική περίοδο και ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινες» πήγαν χωρίς άγχος στα Ηλύσια και παρότι ισοφαρίστηκαν, επικράτησαν 3-1 του Ηλυσιακού με εξαιρετική εμφάνιση. Στη δεύτερη θέση το «τριφύλλι» το οποίο θα αντιμετωπίσει τους Πρωταθλητές Πεύκων που την ίδια στιγμή εξασφάλιζαν την παρθενική τους παρουσία στα playoffs παρά την ήττα 3-0 από τη Θέτιδα Βούλας.

Στην 3η θέση η ΑΕΚ η οποία έβαψε κιτρινόμαυρο το ντέρμπι των «δικεφάλων» με τον ΠΑΟΚ! Η Ένωση νίκησε 3-0 σετ την ομάδα της Θεσσαλονίκης και... ανανέωσε το ραντεβού της για τα playoffs.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Ολυμπιακός-ΑΟ Θήρας 3-0 σετ
Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός 1-3 σετ
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0 σετ
Άρης-Απολλώνιος 3-0 σετ
Πρωταθλητές Πεύκων - ΑΟ Θήρας 0-3 σετ
Μαρκόπουλο-Λαμία 3-0 σετ

Τα ζευγάρια των playoffs

Ολυμπιακός-Μαρκόπουλο
Παναθηναϊκός-Πρωταθλητές Πεύκων
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΑΟ Θήρας-Θέτις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x