Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Πολύ δύσκολη η σειρά με τον ΠΑΟΚ - Προσαρμοστήκαμε στον διαγώνιο του»

Το σχόλιο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο σχόλιό του για το 1-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των playoffs στη Volleyleague στάθηκε στην τακτική των «πράσινων» για προσαρμογή πάνω στον διαγώνιο του «δικεφάλου του Βορρά». Όπως και στο γεγονός ότι είναι αμφίρροπη η συγκεκριμένη μονομαχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πλάνο του Παναθηναϊκού: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε προσαρμοσμένοι πάνω στον διαγώνιο του ΠΑΟΚ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε πιο πολύ τα τεσσάρια του από ότι συνήθως. Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό είδα ως μικρή διαφορά μέσα στο παιχνίδι».

Για την πίεση του ΠΑΟΚ: «Οι στιγμές που μας δυσκόλευε ήταν με το φλόουντ σέρβις και μάλιστα στα τρία πρώτα σετ στην περιστροφή "1" τη δική μας και εκεί τελείωσε και το πρώτο σετ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε».

Για τα επόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Έχουμε σίγουρα πέντε ματς με τον ΠΑΟΚ ό,τι και να γίνει θα παίξουμε αυτά τα ματς. Αυτό το ζευγάρι έχει δώσει τρομερά ματς, δυνατά και ποιοτικά και με ανατροπές. Στη λεπτομέρεια θα πάνε όλα. Είναι δύο σπουδαίες ομάδες. Οι τακτικές λειτουργούν κατά διαστήματα στο παιχνίδι. Πολύ δύσκολη σειρά. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x