Βόλεϊ

Αρτακιανού στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο κόσμος είδε όμορφο βόλεϊ στο Final 4 - Δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε το άθλημα»

Στον bwinΣΠΟΡ FM και την εκπομπή Newsroom φιλοξενήθηκε η παίκτρια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μαριαλένα Αρτακιανού!

Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα, φιλοξενήθηκε η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μαριαλένα Αρτακιανού!

Αφού μίλησε για το Final 4 του Κυπέλλου που διεξήχθη στο Λουτράκι, την κατάκτηση του τροπαίου και τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τόνισε ότι πλέον η ομάδα της στρέφεται στον στόχο του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ότι το βόλεϊ δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε στη χώρα μας.

Όσα είπε η λίμπερο του Ολυμπιακού:

Για το πώς αισθάνεται που στέφθηκε Κυπελλούχος για δεύτερη διαδοχική χρονιά με διαφορετική ομάδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, είναι τεράστια επιτυχία που μετά από πέντε χρόνια φτάσαμε ξανά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Φέτος όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα. Έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια στο Final 4 του Λουτρακίου, ο κόσμος είδε όμορφο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα, στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των playoffs».

Για τα δύο παιχνίδια του Final 4: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον Παναθηναϊκό, ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και είχαν στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο πρώτο σετ είχαμε περισσότερο άγχος από ότι θα έπρεπε, αλλά από το δεύτερο και μετά το διαχειριστήκαμε καλύτερα, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και στη συνέχεια το παιχνίδι ήρθε εύκολα για εμάς. Στον τελικό με την ΑΕΚ ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκειά του και νικήσαμε πιο εύκολα σε σύγκριση με τον ημιτελικό».

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Εννοείται ότι είναι στόχος μας. Θέλουμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, γι αυτό και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Έχουμε χημεία, είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν εκείνη και οι συμπαίκτριές της αποδέχονται τον τίτλο του φαβορί: «Το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να μας δίνει τον τίτλο του φαβορί, αλλά όπως έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια, οι έδρες σπάνε. Πάντα όλες οι ομάδες, όπου και να παίζουν, πάνε για να νικήσουν. Μπορεί να έχουμε ένα αβαντάζ, αλλά δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος, όλες οι έδρες μπορούν να σπάσουν».

Για τις γεμάτες εξέδρες και τις ωραίες εικόνες που είδαμε στο Final 4 στο Λουτράκι και για το αν είναι ικανοποιημένη με την προβολή του γυναικείου βόλεϊ: «Γενικά υπάρχει δυσαρέσκεια, γιατί υποτιμούμε το βόλεϊ στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Έχουμε δει πώς είναι τα πράγματα στο εξωτερικό. Εδώ δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε το άθλημα, δυστυχώς βλέπουμε πάρα πολλά γήπεδα άδεια. Για εμένα θα πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο η τηλεόραση, έτσι ώστε να εξελιχθεί το άθλημα. Είναι εδώ και χρόνια αίτημα των αθλητών του βόλεϊ αυτό. Θα πρέπει το άθλημα να προβληθεί περισσότερο».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x