Βόλεϊ

Σάρωσε την ΑΕΚ και σήκωσε το 10ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός!

Έβαψε ξανά ερυθρόλευκο το Κύπελλο ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Λορέντσο Μιτσέλι, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ΑΕΚ την οποία και σκόρπισε 3-0 σετ σηκώνοντας το 10ο τρόπαιο στον θεσμό!

Επιστροφή στους τίτλους με επιβλητική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕΚ την οποία και υπέταξαν 3-0 σετ στον τελικό του Λουτρακίου και στις κατακτήσεις του Κυπέλλου με την 10ο τρόπαιο της ιστορίας τους!

Πολυνίκης του θεσμού η ομάδα του Πειραιά η οποία πήρε ξανά το Κύπελλο μετά τη σεζόν 2018-19.

Το ματς:

Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς για τον Ολυμπιακό ο οποίος πήρε προβάδισμα τριών πόντων την οποία και διεύρυνε στους έξι (6-12). Οι «κιτρινόμαυρες» αντέδρασαν και με ένα επί μέρους 5-0 έφεραν το ματς στον πόντο (11-12). Ίδιο μοτίβο από την ομάδα του Μιτσέλι δεν πτοήθηκε και με ένα νέο δικό τους σερί έφτασε στο 12-15 το οποίο διατήρησε για αρκετή ώρα και διεύρυνε για να φτάσει στο 1-0 με 20-25.



H AEK προσπάθησε στο δεύτερο σετ να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό κάτι το οποίο δεν συνέβη αφού η ομάδα του Πειραιά έκανε ένα γρήγορο 6-1. Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» έδειχνε να χάνεται κάτι το οποίο δεν έγινε αφού μείωσαν στους δύο πόντους αλλά ο Ολυμπιακός δεν μάσησε και έφτασε στο 2-0 με 25-23.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης και παρότι είδε την ΑΕΚ να φτάνει στο +5 έκανε την ανατροπή στο κρισιμότερο σημείο και έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου με 3-0 σετ.

Τα σετ: 20-25, 23-25, 22-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x