Βόλεϊ

ΠΑΟΚ, Μίλωνας για ισοφάριση, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός για τους τελικούς της Volley League ανδρών

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Μίλωνας-Ολυμπιακός αναμετρούνται στους τέταρτους ημιτελικούς της Volley League ανδρών, με «ασπρόμαυρους» και Νεοσμυρνιώτες να ψάχνουν το 2-2 και τους «αιώνιους» τους τελικούς.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στο «PAOK Sports Arena» στις 17:00 θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στον τέταρτο ημιτελικό της Volley League ανδρών, που θα αποτελέσει την έκτη συνολικά αναμέτρηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν (ΕΡΤ-3).

Τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη του στο Μετς με 3-1 σετ, που ήταν και η πρώτη επί του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, ο «δικέφαλος» θα υποδεχτεί τους κατόχους του Σούπερ Καπ, συνεχίζοντας να «παίζει με την πλάτη στον τοίχο», ωστόσο έχει με το μέρος του την καλή ψυχολογία από τον προηγούμενο αγώνα, αλλά και τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί ακόμα προβάδισμα στις νίκες με 2-1 κι έχει μία ακόμα ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά και να περάσει με πλεονέκτημα έδρας στον τελικό.

Μίλωνας-Ολυμπιακός
Ο Μίλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κροίσος Πέρσης» στον τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ στις 20:30, που πιθανότατα να κρίνει και το ένα «εισιτήριο» για τον τελικό.

Ο Μίλωνας μετράει δύο νίκες επί του Ολυμπιακού στα δύο προηγούμενα ραντεβού στο ίδιο γήπεδο και, μάλιστα, με 3-0 σετ τόσο για την κανονική περίοδο, όσο και στον δεύτερο ημιτελικό, όπου ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.

Το σερβίς θα είναι το καθοριστικό στοιχείο που θα κρίνει τον νικητή, με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Ο Μίλωνας θέλει να κάνει το 2-2 στις νίκες, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα στου Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός προηγείται 2-1 νίκες και θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς, έχοντας διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x