Βόλεϊ

Εμφατική απάντηση του Μίλωνα στον Ολυμπιακό και ισόπαλη η σειρά!

Ο Μίλωνας νίκησε με σκορ 3-0 σετ τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Volley League.

Τρομερή εμφάνιση του Μίλωνα και εμφατική απάντηση!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε με σκορ 3-0 σετ τον Ολυμπιακό στην έδρα της και... πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους «ερυθρόλευκους», ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Volley League Aνδρών, η οποία θα συνεχιστεί την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου) στην έδρα των Πειραιωτών.

Το ματς ήταν μεγάλο ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με όλα τα σετ να είναι ισορροπημένα. Στο πρώτο, οι γηπεδούχοι είχαν διαρκώς το προβάδισμα στο πρώτο μισό, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε και ισοφάρισε σε 23-23 λίγο πριν το φινάλε. Παρόλα αυτά, ο Μίλων βρήκε δύο συνεχόμενους πόντους και κατάφερε να κάνει το 1-0.

Το δεύτερο σετ είχε παρόμοια πορεία. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε από νωρίς τον έλεγχο και ξέφυγε με +4 (12-8), όμως οι «ερυθρόλευκοι» σταδιακά πίεσαν και κατόρθωσαν να πλησιάσουν στον πόντο (22-21). Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πάλι έκλεισαν το σετ με σερί και κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με 25-21.

Το τελευταίο σετ είχε πάνω κάτω την ίδια πορεία. Οι δύο ομάδες πήγαιναν διαρκώς πόντο πόντο, μέχρι ο Μίλων να αρχίσει να χτίζει μια διαφορά στο +3 (20-17). Οι φιλοξενούμενοι πάλι πλησίασαν στον πόντο (21-20), όμως δέχθηκαν τρεις σερί πόντους (24-20) που τους έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα την τελική ήττα τους με σκορ 3-0.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

1ος Ημιτελικός: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 3-1

2ος Ημιτελικός: Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 1-3
Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-0

3ος Ημιτελικός: Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

4ος Ημιτελικός: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 (αν χρειαστεί)

Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

5ος Ημιτελικός: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 (αν χρειαστεί)

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x