Βόλεϊ

Πάλεψε, αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Ναντ και αποχαιρέτησε το Challenge Cup ο Παναθηναϊκός

H ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 3-1 σετ από τη Ναντ στη Γαλλία, και σε συνδυασμό με την ήττα του πρώτου αγώνα, αποχαιρέτησε το Challenge Cup γυναικών.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/01), με τις «πράσινες» να αποχαιρετούν το Challenge Cup στη φάση των προημιτελικών, μετά και τη νέα ήττα από τη Ναντ.

Η ομάδα του Γιάννης Καλμαζίδη, που εξ αρχής είχε δύσκολο έργο μετά και την ήττα με 3-1 σετ του πρώτου αγώνα, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της στη Γαλλία, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη δεύτερη διαδοχική ήττα, χάνοντας και πάλι με το ίδιο σκορ (3-1 σετ) από τη Ναντ.

Το «τριφύλλι» που χρειαζόταν, είτε «καθαρή» νίκη, είτε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, μπήκε αποφασισμένα στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με σκορ 27-25. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, με τις Γαλλίδες να κατακτούν δύσκολα τα επόμενα σετ με 25-23 και 25-21, κλειδώνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Με τα πάντα να είχαν κριθεί, το τέταρτο σετ απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Παναθηναϊκό να το χάνει με 25-14 και τη Ναντ να πανηγυρίζει το «2 στα 2» επί της ελληνικής ομάδας και την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x