Βόλεϊ

Επίσκεψη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Χριστοδούλειο

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε και πάλι ο Παναθηναϊκός ΑΟ, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το παιδί», καθώς η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου επισκέφτηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της και σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το παιδί».
Οι «πράσινες» έδειξαν για ακόμα μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και βρέθηκαν στο Χαϊδάρι στο ιστορικό Χριστοδούλειο ίδρυμα.

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το μακρινό 1943 κατά την διάρκεια της κατοχής από τον π. Απόστολο Χριστοδούλου για να αγκαλιάσει τα ορφανά παιδιά.

Η δράση του συνεχίστηκε ποικιλόμορφα γύρω από τα παιδιά όλες αυτές τις δεκαετίες και σήμερα οι παίκτριες του «τριφυλλιού» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τα 20 κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Επιπλέον μίλησαν για την αξία του αθλητισμού και την προοπτική που δίνει ώστε να γίνει τρόπος ζωής ενώ αντάλλαξαν και κάποιες μπαλιές και μίλησαν για τα μυστικά του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x