Βόλεϊ

Καθάρισε τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και μία νίκη μακριά από τον τελικό ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στο «Παλατάκι», καθαρίζοντας τον ΠΑΟΚ με χαρακτηριστική άνεση (1-3 σετ) και βρίσκεται μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Volley League.

Πρόσω ολοταχώς για τους τελικούς της Volley League βάζει ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-1 σετ μέσα στο «Παλατάκι» τον ΠΑΟΚ και έκανε το 2-0 στη σειρά, ούσα μια νίκη μακριά από την πρόκρισή της στα ματς που θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή!

Στο Μετς την ερχόμενη Δευτέρα (18/03, 19:00) ο τρίτος ημιτελικός και μένει να φανεί αν θα κλειδώσει η πρόκρισή ή αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει… παράταση και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για μία μεγάλη ανατροπή.

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα και βρέθηκαν δύο φορές στο +4, προηγούμενοι με 4-8 και 8-12. Ο ΠΑΟΚ έκανε την αντεπίθεσή του και με τους Τρούχτσεφ και Ντρις μείωσαν στον πόντο (18-19), αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει ανάλογα και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου για να κάνει το 1-0, τελειώνοντας το σετ με 21-25.

Καλύτερα μπήκαν στο δεύτερο σετ οι «ασπρόμαυροι», προηγήθηκαν με 13-9 αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά και να ισοφαρίσουν σε 18-18. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με πιο καθαρό μυαλό και σερί στο φινάλε, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 (25-22).

Η ισοφάριση… ταρακούνησε τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου έδειξαν την ανωτερότητά τους, τόσο στο τρίτο όσο και στο τέταρτο σετ το οποίο έμελε να είναι το τελευταίο. Η διαφορά άνοιξε από νωρίς, με τον Ερνάντεζ να ηγείται της προσπάθειας της ομάδας του για το 2-1, το οποίο ήρθε με χαρακτηριστική άνεση (18-25), ενώ Κόβαρ και Ρανγκέλ πήραν τη… σκυτάλη στο τελευταίο σετ για να τελειώσουν το ματς με 25-21.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 18-25, 21-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x