Βόλεϊ

Ψάρρας: «Ήμασταν αποφασισμένοι να προκριθούμε, δημιουργούμε νέους οπαδούς»

Στη θέληση των παικτών του Μίλωνα να προκριθούν στα προημιτελικά του CEV Cup βόλεϊ ανδρών στάθηκε ο Σάκης Ψάρρας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ναντ.

Ο Σάκης Ψάρρας τόνισε πως το ματς του Μίλωνα στη Νάντη ήταν από τα πιο σκληρά που είχε να αντιμετωπίσει ως παίκτης κι ως προπονητής στην καριέρα του, θεωρεί πως η πρόκριση επί της Ναντ θα δώσει ώθηση και θα φέρει περισσότερους φίλους του βόλεϊ κοντά τους, αποθέωσε τον Γιορντάνοφ κι απλά ζήτησε να τους αφήσουν να ονειρεύονται για το που θα φτάσουν στο CEV Cup.

Αναλυτικά: «Συγκλονιστική εμφάνιση που μας έδωσε απίστευτα συναισθήματα. Ήταν ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Πέρα από την πρόκριση, γράψαμε ιστορία και δημιουργούμε νέους φιλάθλους. Η ανταπόκριση είναι συγκλονιστική.

Ήμασταν αποφασισμένοι ακόμα και στο "χρυσό" σετ να πάρουμε την πρόκριση. Θα κάνει αίσθηση στη φίλαθλη Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Δεν έχω λόγια. Ήταν συγκλονιστικός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Θέλουμε να πάει όσο πιο μακριά. Αφήστε μας να ζήσουμε το όνειρό μας. Όποιος και να είναι ο επόμενος αντίπαλος θα είμαστε το ίδιο ευτυχισμένοι στο γήπεδο και θα κάνουμε γνωστό το όνομα του Μίλωνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x