Βόλεϊ

Σαββίδης προς ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι δίπλα σας»

Συνάντηση με τους διοικούντες του ΤΑΠ ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό. «Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι δίπλα σας», τους είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Όχι μόνο παρακολούθησε τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ ο Ιβάν Σαββίδη, αλλά πιθανότατα θα είναι ο… τελευταίος που θα φύγει από το γήπεδο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του ματς, συναντήθηκε με τους διοικούντες του τμήματος βόλεϊ και του Ερασιτέχνη στα γραφεία της διοίκησης στο «Παλατάκι».

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του τμήματος, Αντώνης Τσαλόπουλος, βγαίνοντας από την συνάντηση, η συζήτηση αφορούσε γενικότερα θέματα του αθλητισμού, ενώ παράλληλα τόνισε πως σε ό,τι τον χρειαστούν θα είναι δίπλα τους.

Όσο για την ήττα… «ελπίζω να μη θεωρήσετε ότι δεν είμαι γουρλής», ανέφερε χιουμοριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνηο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε θέματα της ΠΑΕ με τον Λιούμπος Μίχελ, που επίσης παρακολούθησε το ματς στο «Παλατάκι»

Πέντε ευρώ γενική είσοδος στον τέταρτο ημιτελικό
Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι στον τέταρτο ημιτελικό που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη η γενική είσοδος (εκτός VIP) θα είναι πέντε ευρώ.

Ο κόσμος είχε δυσανασχετήσει με την υψηλή τιμή των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα, με τον σύλλογο να εισακούει την επιθυμία τους και να μειώνει κατά πολύ την τιμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x