Βόλεϊ

Έτοιμος για τον «τελικό» με Ζιράτ ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακο στις 19:00 αντιμετωπίζει τη Ζιράτ στην Άγκυρα για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στην τελευταία «μάχη» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών, ο Ολυμπιακός στις 19:00 έχει ως πρώτο στόχο «καθαρή» νίκη (3-0, 3-1) επί της πανίσχυρης Ζιράτ στην Άγκυρα, ώστε να «σφραγίσει» τη δεύτερη θέση του ομίλου του και να προκριθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

*Η τρίτη ομάδα από κάθε όμιλο του Champions League συνεχίζει στο CEV Cup.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι τόνισε πως: «Είναι για εμάς ένας "τελικός", με αυτή τη νοοτροπία θα είμαστε, ότι παίζουμε έναν "τελικό". Θέλουμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Από το ματς με τη Ζάκσα πρέπει να κρατήσουμε το σερβίς μας, γιατί η Ζιράτ έχει δύο παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου στην επίθεση, στις ψηλές μπάλες και στο ανοιχτό παιχνίδι, τον Καμέχο και τον Αντερσον.

Οπότε, πρέπει να σερβίρουμε δυνατά, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη ζώνη υποδοχής για να έχουμε ελπίδες να τους περιορίσουμε επιθετικά».

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης συμπλήρωσε πως: «Τελευταίο ματς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαστε στην Τουρκία με το μυαλό μας μόνο στη νίκη. Το αποτέλεσμα με τη Ζάκσα ήταν πολύ καλό, ήταν μεγάλο αποτέλεσμα για τον σύλλογο γενικότερα, για εμάς τους αθλητές, αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κομβικό και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x