Βόλεϊ

Στάνκου: «Ήταν ανώτερη και στα δύο ματς η Ολστιν»

Στη σαφή ανωτερότητα της Ολστιν και στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σέρτζιου Στάνκου μετά τη δεύτερη νίκη των Πολωνών στην Πυλαία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως οι αντίπαλοι συμμετέχουν σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο «Παλατάκι». Έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Τζούριτς και ζήτησε βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Όλστιν καταρχάς. Στα δυο παιχνίδια που παίξαμε ήταν καλύτερη ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα, να συνεχίσουν όσο παραπάνω μπορούν στη διοργάνωση.

Παίξαμε δυο σημαντικά παιχνίδια, αλλά δεν παραβλέπουμε ότι η Όλστιν παίζει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που, για ακόμη μια φορά, μας στήριξε, ακόμα και όταν χάθηκε η πρόκριση δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τους παίκτες. Τώρα, έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ, θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τον Τζούριτς και το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην επίθεση: «Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην επίθεση. Ξέραμε ότι ο Τζούριτς προερχόταν από τραυματισμό, επέστρεψε μετά από δέκα μέρες και ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με όσο έπαιξε. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να πετύχει η ομάδα το στόχο της».

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη συζήτηση είναι για να τα την κάνουμε στα αποδυτήρια μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, θα πρέπει να δούμε τα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσουμε».

Ο Ρομπέρτο Σαντίλι τόνισε πως: «Είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρει πολύ αυτή η διοργάνωση. Είμαστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο που παίξαμε, ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα, την οποία έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x