Γενικά

Σταθμό ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών εξελίσσει η BMW

Η οδηγική απόλαυση και η βιωσιμότητα συνδυάζονται με πρωτοφανή τρόπο στο πλήρως ηλεκτρικό BMW i3 και το plug-in υβριδικό, σπορ μοντέλο BMW i8.

Οι υψηλής τάσης μπαταρίες τους επαναφορτίζονται γρήγορα και εύκολα μέσω BMW i Wallbox που εντάσσεται στη φιλοσοφία 360° ELECTRIC. Αυτός ο προηγμένος σταθμός ταχείας φόρτισης που τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια τα αυτοκίνητα σε περιβάλλον σπιτιού ή εργασίας υπογραμμίζει την ‘ολιστική’ φιλοσοφία του BMW i στην εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών για βιώσιμη μετακίνηση premium προδιαγραφών.

Το BMW Group θεωρείται πρωτοπόρος στο συγκεκριμένο τομέα και γι’ αυτό συνεχίζει με πάθος την εξέλιξη καινοτόμων τεχνολογιών που κάνουν την οδήγηση οχημάτων μηδενικών ρύπων μία καθ’ όλα ελκυστική πρόταση. Συστήματα για επαγωγική φόρτιση μπαταριών υψηλής τάσης είναι το επόμενο βήμα εξέλιξης. Μεσοπρόθεσμος στόχος είναι η παραγωγή αξιόπιστων, ανθεκτικών και πρακτικών λύσεων για επαγωγική φόρτιση, προσαρμοσμένων στις μπαταρίες των αυτοκινήτων BMW i αλλά και στις μπαταρίες υψηλής τάσης των μελλοντικών plug-in υβριδικών μοντέλων του BMW Group.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x