Βόλεϊ

Στη Λήμνο το τουρνουά ανόδου στην Α2

Ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Λήμνος Sports Club, θα διοργανώσει το τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ για τη Ζ΄ Περιφέρεια.

Στη Λήμνο θα φιλοξενηθούν οι ομάδες του Παγχιακού, του Μέγα Αλέξανδρου Σύρου και των Ροδίων Άθλησις καθώς επίσης διοικητικά και αγωνιστικά στελέχη της ΕΟΠΕ, δημοσιογράφοι κ.α. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας στις 17,18 & 19 Μαΐου.

Παράλληλα με τους αγώνες, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτησίας.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής δήλωσε: «Ο Δήμος Λήμνου στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ενισχύει στο μέτρο των δυνατοτήτων του κάθε θετική προσπάθεια όπως αυτή που ξεκίνησε στο Βόλεϊ ο Νίκος Σαμαράς, που ενθουσίασε και συνεπήρε δεκάδες νέα παιδιά του νησιού μας. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να δίνει καρπούς υπηρετώντας τις αξίες και τα ιδανικά που ο υγιής αθλητισμός μπορεί να εμπνεύσει».

Η πρόεδρος του Λήμνος Sports Club κα. Έλενα Δούκα Σαμαρά δήλωσε: «Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το Δήμο Λήμνου για την αμέριστη υποστήριξη που μας προσφέρει. Πρωταρχικός μας στόχος αλλά και κληρονομιά είναι να γνωρίσουν τα παιδιά της Λήμνου το άθλημα του βόλεϊ και να έχουν την ευκαιρία και τη διέξοδο της άθλησης».

Η ώρα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος πλησιάζει και όλο το νησί της Λήμνου είναι επί ποδός για τη διοργάνωση του φάιναλ-4 που θα γίνει με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εις μνήμη του Νίκου Σαμαρά που είχε μεγάλο στόχο την άνοδο του Λήμνος Sports Club στην Α2 ανδρών. Η σύζυγος του Έλενα Δούκα ηγείται μεγάλης πρωτοβουλίας που συμμετέχουν πολλοί φορείς του νησιού ώστε η διοργάνωση να γίνει σε υψηλά στάνταρ και να προβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο το νησί και το έργο του μεγάλου «Σαμ».

Χαρακτηριστικό της σημασίας που δίνουν οι Λημνιοί είναι η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής που έκανε κάλεσμα στους Λημνιούς εθελοντές στο οποίο αναφέρει:

«Για όσους θέλετε να προσφέρετε τη βοήθεια σας και να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία της προετοιμασίας της διοργάνωσης σας περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Μαϊου και ώρα 19.00 στο Beach Bar Amorosso beach bar στο Ξενοδοχειο Plati. Παρακαλω φορέστε μπλουζάκια του συλλόγου μας».

Στο φάιναλ-4 ανόδου θα αγωνιστούν το Λήμνος Sports Club, ο Mέγας Αλέξανδρος Σύρου, η Ροδίων Άθλησης και ο ΓΣ Παγχιακός. Το πρόγραμμα του τουρνουά ανόδου:

Η Β΄φάση του 10ου ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού πρωταθλήματος ανδρών:

1η ημέρα – Παρασκευή 17 Μαΐου

18.00: Μ.Αλέξανδρος – Ροδίων Άθλεσης
20.30: Λήμνος Sports Club – Παγχιακός

2η ημέρα – Σάββατο 18 Μαΐου

18.00: Παγχιακός – Ροδίων Άθλεσης
20.30: Λήμνος – Μ.Αλέξανδρος

3η ημέρα – Κυριακή 19 Μαΐου

12.00: Μ.Αλέξανδρος – Παγχιακός
18.00: Λήμνος - Ροδίων Άθλεσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x