Champions League

Έτοιμος ο Μανιάτης!

Έτοιμος και ο αρχηγός! Με τον Μανιάτη κανονικά στην διάθεσή του, ο Μίτσελ κατέστρωσε το πλάνο για την αυριανή μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο... απόρθητο «Βιθέντε Καλντερόν»! Η πιθανή σύνθεση.

Με τον αρχηγό του, Γιάννη Μανιάτη και δίχως απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολυμπιακός!

Ο Έλληνας μέσος ήταν κανονικά στην διάθεση του Μίτσελ κι ετοιμάζεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων».

Η αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Εξαιρετικά μεγάλο όμως είναι και το κίνητρο των Πειραιωτών που επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν πτοείται από το... απόρθητο «Βιθέντε Καλντερόν» (19 νίκες στους τελευταίους 21 αγώνες). Και στην αυριανή αναμέτρηση θα πορευτεί με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στη Γιουβέντους.

Με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, που επιστρέφει ως αντίπαλος, και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουΐ. Στην μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά, πιο μπροστά τους θα κινούνται οι Αφελάι, Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Αύριο το πρωί θα γίνει χαλάρωμα, με την …αιώνια αντίπαλο των «ροχιμπλάνκος», Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρεί το προπονητικό της κέντρο στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x