Champions League

Αφελάι: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα από τη διακοπή»

Ο Ιμπράιμ Αφελάι δεν ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Ολυμπιακού μετά την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος..

Δεν προβληματίζει τον Ιμπραϊμ Αφελάι τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό επεσήμανε ο άσος του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ατλέτικο εκφράζοντας την πίστη ότι ο προπονητής του έχει… μεριμνήσει για αυτό.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ιμπραϊμ Αφελάι στη συνέντευξη Τύπου:

-για το παιχνίδι:
Το πιο σημαντικό για εμάς θα είναι να παίξουμε όπως στα προηγούμενα ματς. Να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα και στιλ. Θα είναι η καλύτερη λύση και επιλογή για εμάς.

-εάν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος:
Δεν το πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από αυτό. Εμείς έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έναν τεχνικό που μας ετοιμάζει πολύ καλά. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

-για την αγωνιστική εικόνα της Ατλέτικο όταν παίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν»
Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον εδώ είναι εντυπωσιακό και πιεστικό. Όμως εμείς αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο ή όπως κάναμε κόντρα στην Γιουβέντους νομίζω ότι θα έχουμε τύχη.

-για την προετοιμασία του αγώνα:
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για εμάς η προετοιμασία είναι περίπου η ίδια. Συνήθως προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με την ίδια τακτική εντός και εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x