Κώστας Νικολακόπουλος

Στις καθυστερήσεις με Γκαλέτι και με απόκρουση πέναλτι Νικοπολίδη!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τι σκηνικά του θυμίζει «τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και στο Καραϊσκάκη»!

• Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι ότι εδώ και κάποια χρόνια τουλάχιστον, οι ερυθρόλευκοι δεν μας επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις κλείνοντας την χρονιά.

• Τα αποτελέσματα τους στα τελευταία παιχνίδια, από πέρσι και προς τα πίσω, είναι ενδεικτικά.

-Με Καλλονή εκτός έδρας 2-0
-Με Καλλονή (πάλι) εκτός έδρας 5-0
-Με Απόλλωνα εκτός έδρας 5-0
-Με Πανιώνιο 2-1 εκτός έδρας και Παναχαϊκή 1-1 εκτός έδρας
-Με Γιάννινα 2-0 εντός έδρας και Πιερικός 3-1 εκτός έδρας
-Με Λάρισα 1-0 εκτός έδρας και Αστέρας 1-0 εκτός έδρας

• Τις τρεις πρώτες χρονιές το τελευταίο παιχνίδι ήταν για το πρωτάθλημα, ενώ τις άλλες τρεις χρονιές που σημειώνουμε δύο ματς, το πρώτο ήταν για το πρωτάθλημα και το δεύτερο για το Κύπελλο-αυτό με το οποίο έκλεινε η χρονιά.

• Μπορεί κάποιος να προσέξει την ιδιαιτερότητα ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κλείνει με παιχνίδι στο Καραϊσκάκη την χρονιά! Και προσπαθούσα να σκεφτώ τι μου θύμιζε αυτό το σκηνικό. Γιατί κάτι μου θύμιζε! Κι άνοιξα τα κιτάπια!

• Τελευταία φορά με τελευταίο του παιχνίδι της χρονιάς στο Καραϊσκάκη ήταν το αρκετά μακρινό πια 2008! Τότε, είχαμε ένα απίστευτο θρίλερ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στις καθυστερήσεις τον «μικρό» Θρασύβουλο, με 2-1 με γκολ του Γκαλέτι!

• Την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2007, πάλι τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Καραϊσκάκη, ξανά με δύσκολη νίκη 2-1, αλλά επί της Ξάνθης. Τι είχε συμβεί τότε; Είχε πιάσει πέναλτι στα τελευταία λεπτά ο Νικοπολίδης κι είχε έτσι κρατήσει το 2-1!

• Ήταν δύο θρίλερ, αλλά με καλό τέλος. Ας κάνει τα κουμάντα του ο Ολυμπιακός, να είναι καλά η ομάδα του, γιατί εγώ πιστεύω ότι κι ο Παναιτωλικός, όπως κι η Κέρκυρα κι ο Ατρόμητος κλπ, κλπ, θα είναι αποφασισμένος να κάνει σήμερα το καλύτερο του φετινό παιχνίδι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x