Γενικά

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Άννα Κορακάκη

Στην Δράμα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της η Άννα Κορακάκη ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια, στις αρχές του Οκτωβρίου.

Στην Δράμα θα κάνει τις τελευταίες της προπονήσεις η Άννα Κορακάκη για το Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που θα ξεκινήσει στις αρχές του Οκτωβρίου. Η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης, είχε αρχίσει την προετοιμασία της στην Αθήνα, όπου βρέθηκε για την εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ζάππειο. Συγκεκριμένα, προπονητήριο για αυτές τις μέρες ήταν το σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο και στον Βύρωνα, ενώ η τελική της προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Δράμα και στο πρόχειρο σκοπευτήριο που έφτιαξε η οικογένεια της.

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έρθει αντιμέτωπη με κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος, με στόχο βέβαια μια ακόμη διάκριση. Η Κορακάκη θα αγωνιστεί στα 10 μέτρα πυροβόλο καθώς επίσης και στα 20 μέτρα αεροβόλο, ενώ η τελικοί θα γίνουν σε διαδοχικές μέρες, που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει μεγάλο διάστημα ανάμεσα τους.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x