Επικαιρότητα

Στο Θριάσιο ο 52χρονος που τραυματίστηκε στη φωτιά της Ηλείας

Στο «Θριάσιο» νοσοκομείο Ελευσίνας νοσηλεύεται 52χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε αργά χθες το βράδυ στο μέτωπο της φωτιάς, στην περιοχή Νεμούτα της Ηλείας.

Στο «Θριάσιο» νοσοκομείο Ελευσίνας νοσηλεύεται 52χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε αργά χθες το βράδυ στο μέτωπο της φωτιάς, στην περιοχή Νεμούτα της Ηλείας. O 52χρονος συμμετείχε εθελοντικά στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμα λόγους, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Πυροσβέστες έσπευσαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Όπως διέγνωσαν οι γιατροί, ο 52χρονος έφερε εγκαύματα και κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου υπάρχει ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις έξι το απόγευμα από σε περιοχή κοντά στον ποταμό Ερύμανθο, μέσα στο πλούσιο πευκοδάσος της Νεμούτας. Ερευνάται αν η φωτιά προέκυψε μετά από καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών ή πρόκειται για εμπρησμό εκ προθέσεως. Λόγω του δάσους επεκτάθηκε γρήγορα και άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την ενημέρωση που υπήρχε από τα πυροφυλάκια, ζήτησε την συνδρομή των εναέριων μέσων.

Δύο Canadair επιχείρησαν έως το τελευταίο φως της ημέρας και περίπου για μια ώρα. Όμως δεν κατέστη δυνατό να ανακόψουν την πορεία της πυρκαγιάς και οι επίγειες δυνάμεις, έδωσαν τις επόμενες ώρες μάχη, προκειμένου να μην απειλήσει ευθέως το χωριό της Νεμούτας, καθώς το μέτωπο εκτεινόταν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον οικισμό.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x