Super League 2

«Στο χέρι» της ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα

Απ’ τη διάθεση της ΑΕΚ εξαρτάται εν πολλοίς η μεταγραφή του Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος «ψήνεται» για την «Ένωση», που δεν εγκαταλείπει όμως την υπόθεση Μασούντ κι ενός ακόμα εξτρέμ.

Έδαφος που της επιτρέπει να ορίζει εκείνη τις εξελίξεις υπάρχει για την ΑΕΚ στο θέμα του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Ο 27χρονος εξτρέμ είναι μια απ’ τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει η «Ένωση» μετά την κωλυσιεργία του Σοζέι Μασούντ ν’ απαντήσει. Και η αλήθεια είναι πως κουβαλά εξίσου -αν όχι μεγαλύτερες- παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Με γεμάτες χρονιές στο παρελθόν, μια καλή τριετία στην Μπράγκα και μια επίσης «ενεργή» σεζόν πέρυσι στην Αλμερία (είχε 66 συμμετοχές και 1 γκολ ως δανεικός) ο Πορτογάλος φαντάζει εξαιρετική λύση. Στις επαφές, δε, που έχει κάνει μαζί του η «Ένωση» εμφανίζεται θετικός να φορέσει τη φανέλα της.

Έτσι, απ’ τις κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» θα εξαρτηθεί το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από ‘δω και μπρος. Διότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν έχει «κάψει» ακόμα το θέμα του Σοζέι Μασούντ (που ρώτησε μάλιστα αν εξακολουθεί να ισχύει η πρόταση της ΑΕΚ), ενώ δουλεύει παράλληλα και μια ακόμα περίπτωση αριστερού μεσοεπιθετικού, που φέρεται να έχει επίσης δυνατό όνομα.

Η απόφαση της «Ένωσης» λοιπόν -αν θα μεταφέρει εκεί το βάρος της, αν θα περιμένει κι άλλο τον Ιρανό ή αν θα προχωρήσει πλέον τις επαφές και με την Μπράγκα για τον Μπαρμπόσα- θα κρίνει το ποιος θα είναι τελικά ο εξτρέμ που θ’ αποκτήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x