Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Μπορεί τη νίκη η Βόρεια Μακεδονία

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παίρνοντας… φόρα από το χθεσινό 2/2 -συνολικής απόδοσης 4.40-, η στήλη καταπιάνεται και την Τετάρτη (8/9) με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, με τον 10ο όμιλο και το Βόρεια Μακεδονία-Ρουμανία (21:45, 6η αγων.).

Οι δύο ομάδες είχαν προσφέρει χορταστικό θέαμα στη συνάντησή τους στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, με τη Ρουμανία να επικρατεί 3-2 (28' Τανάσε, 50' Μιχαΐλα, 86' Χάτζι – 82' Αντέμι, 83' Τραϊκόβσκι). Πλέον, ύστερα από πέντε «στροφές», οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση (9β.), στο -3 από την πρωτοπόρο Γερμανία, στο -1 από τη 2η Αρμενία και στο +1 από την αποψινή τους αντίπαλο.

Το σύνολο του Μιρέλ Ραντόι προέρχεται από δύο σερί νίκες, αμφότερες με 2-0, κόντρα στις πιο αδύναμες του ομίλου, Ισλανδία και Λιχτενστάιν. Παρόλα αυτά, το κλίμα εντός ομάδας δεν είναι και στα καλύτερά του, καθώς υπάρχουν θέματα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο Χάτζι έχει διαγνωσθεί θετικός, ενώ υπάρχει αντίστοιχος φόβος και για τους Νεντέλκου, Μάριν και Τσικαλντάου.

Από την άλλη, η Βόρεια Μακεδονία, ύστερα από την ήττα στην πρεμιέρα, μάζεψε δύο σερί «τρίποντα», διαλύοντας 5-0 το Λιχτενστάιν και κάνοντας την τεράστια έκπληξη με το «διπλό» (1-2) επί της Γερμανίας. Εν συνεχεία, ακολούθησε το εντός έδρας 0-0 με την Αρμενία, για να έρθει να τα κάνει… μαντάρα στο πρόσφατο ματς με την Ισλανδία (2-2, 5/9), όπου εάν και προηγήθηκε 2-0 και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είδε τους γηπεδούχους να την ισοφαρίζουν με δύο γκολ από το 78' και μετά. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θα παίξουν οι Αντέμι και Νεστορίβσκι, με την απουσία του πρώτου να είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι η νίκη της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία κυμαίνεται σε αποδόσεις άνω του 2,35: Η Βόρεια Μακεδονία έχει δείξει καλά δείγματα γραφής το τελευταίο έτος. Συμπεριλαμβανομένης και της παρουσίας της στο πρόσφατο Euro, παρά τα αρνητικά της αποτελέσματα. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες -με την τελευταία να είναι οδυνηρή-, οπότε η νίκη κόντρα στη Ρουμανία κρίνεται επιβεβλημένη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς. Πόσω μάλλον, όταν η αντίπαλός της έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό. Με την απόδοση, μάλιστα, της επιλογής να κυμαίνεται στο 2,35 και άνω: Αξίζει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu