Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Έχει θέματα η Γαλλία, σκορ και θέαμα στο Άμστερνταμ

Δύο επιλογές ξεχωρίζουν από τα σημερινά παιχνίδια στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ξεχωρίσαμε στοιχηματικά δύο παιχνίδια από τα συνολικά 13 που διεξάγονται σήμερα Τρίτη (07/9).

Γαλλία-Φινλανδία (21:45): Κάτι πάει... στραβά στην πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, καθώς έμεινε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική και τρίτη στις πέντε πρώτες στροφές του 4ου ομίλου στην ισοπαλία, αυτή τη φορά στο εκτός έδρας με την Ουκρανία (1-1). Οι «τρικολόρ» για ακόμα μία φορά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου προβλημάτισαν έντονα με την εικόνα τους, αντιμετωπίζοντας «θεματάκια», τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Απόψε μάλιστα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάν καλείται να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι Εμπαπέ, Κομάν και Κουντέ, ενώ δεν συμμετείχαν σε αυτό το «παράθυρο» και οι Καντέ, Ουπαμεκανό.

Από την άλλη, οι Φινλανδοί το Σάββατο πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στον όμιλο, επικρατώντας δύσκολα 1-0 του Καζακστάν και πήραν το πάνω... χέρι στη μάχη που δίνουν με την Ουκρανία για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Με αμυντικούς προσανατολισμούς και εξαιρετική ομοιογένεια και μαχητικότητα στο παιχνίδι της, θα προσπαθήσει να «σοκάρει» και πάλι τη Γαλλία, όταν τον περασμένο Νοέμβριο είχε φύγει με τεράστιο διπλό από το Παρίσι, έστω και αν ήταν σε φιλική αναμέτρηση (0-2).

Ολλανδία-Τουρκία (21:45): Ντέρμπι... κορυφής και αποδείξεων έχουμε στον 7ο όμιλο των προκριματικών στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής. Η Ολλανδία θα φιλοξενήσει στο Άμστερνταμ την πρωτοπόρο και αήττητη Τουρκία, με φόντο την πρωτιά του ομίλου.

Το Σάββατο, οι «οράνιε» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη επί εποχής Φαν Χάαλ, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του Μαυροβουνίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Αποτέλεσμα που κράτησε την Ολλανδία σε απόσταση... βολής από την Τουρκία, η οποία με τη σειρά της είχε εύκολο βράδυ στην έδρα του αδύναμου Γιβραλτάρ (0-3).

Πέρα από το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχει απόψε το παιχνίδι – ακολουθεί και η Νορβηγία στους 10 βαθμούς – η Ολλανδία έχει ακόμα έναν λόγο να θέλει τη νίκη, μετά τη βαριά ήττα που υπέστη στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Κωνσταντινούπολη με 4-2.

Αμφότερες είναι δύο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό στιλ παιχνιδιού, με γρήγορη ανάπτυξη από τις πτέρυγες και γενικότερα με ξεκάθαρους επιθετικούς προσανατολισμούς. Τόσο η Ολλανδία όσο και η Τουρκία έχουν έμφαση στο γκολ. Περιμένουμε παρόμοιο παιχνίδι με εκείνο του πρώτου γύρου, δηλαδή με καλό θέαμα και υψηλό σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Γαλλία-Φινλανδία: 2-3 γκολ 2.00

Ολλανδία-Τουρκία: G/G+Over 2.5 2.20

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu