Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ένα... κάρο δωράκια στα ειδικά του Ολυμπιακός-Αρμάνι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr, με το βλέμμα στην Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Μετά από μικρή διακοπή για τις διοργανώσεις των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, η πολυαγαπημένη μας Ευρωλίγκα επιστρέφει δριμύτερη και πλέον μπαίνει για τα καλά στην τελική της ευθεία, με φόντο φυσικά τα playoffs και κατά συνέπεια το Final Four! Συνδυάζουμε έτσι λοιπόν και την επιστροφή της στοιχηματικής στήλης του sport-fm.gr η οποία σήμερα (24/2) θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:45) και συγκεκριμένα με την πληθώρα των ειδικών.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, που φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με την επιστροφή στους τίτλους, αλλά και τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο σε έναν τελικό, με την ψυχολογία να είναι δικαιολογημένα στα ύψη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μιλάνου πανηγύρισε και αυτή με τη σειρά της την αντίστοιχη κούπα, με τον τελικό απέναντι στην αδύναμη Τορτόνα. Δύο είναι τα σίγουρα στο συγκεκριμένο ματς. Το πρώτο ότι μιλάμε για κουρασμένες ομάδες χωρίς αμφιβολία και το δεύτερο ότι θα τα δώσουν όλα στο Φάληρο, αφού όποια κερδίσει θα κάνει τεράστιο βήμα για να πετύχει τον στόχο της. Οι Ιταλοί θέλουν ξεκάθαρα την τρίτη θέση, ενώ η ελληνική ομάδα το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην τέταρτη θέση.

Κεφάλαιο... Σάσα Βεζένκοφ: Ο Βούλγαρος forward του Ολυμπιακού είναι με διαφορά ο πιο σταθερός παίκτης της σεζόν. Εκτός ότι παίρνει τεράστιο χρόνο συμμετοχής και δικαιολογημένα, δείχνει ικανός να «κουβαλήσει» ακόμα και στις κακές μέρες. Δεν είναι μόνο ότι βρίσκει εύκολα πόντους, αλλά το γεγονός ότι συνεισφέρει στην άμυνα, κυρίως με τα ριμπάουντ του. Έρχεται με φόρα από το double-double του τελικού με τον Παναθηναϊκό, κάτι που μας «αναγκάζει» να στηρίξουμε την ειδική επιλογή με ενισχυμένη απόδοση που συναντά κανείς σε εταιρίες πάνω από 6.00, που πληρώσει, αν ο εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών έχει +16 πόντους και +7 ριμπάουντ.

Με κλειστά μάτια στις εκτελεσμένες βολές από τους «εγκεφάλους»: Από τις αγαπημένες επιλογές της στήλης στα ματς της Ευρωλίγκας είναι οι εκτελεσμένες βολές, που χαρίζουν πολλές φορές χρήματα. Σε αυτό το ματς αποφασίζουμε να επιλέξουμε δύο παίκτες, έναν από κάθε ομάδα και όχι τυχαία. Κώστας Σλούκας και Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι ο κινητήριος μοχλός Ολυμπιακού και Αρμάνι, κάτι που σημαίνει ότι η μπάλα θα μείνει ώρες στα χέρια τους. Επιλέγουμε τις over 2,5 του Έλληνα στο 1,72 και τις over 1,5 του Ισπανού σταρ στο 1,87!

Ο υποτιμημένος που δεν μας απογοητεύει ποτέ: Μπορεί ο Ντόρσεϊ να αναδείχθηκε MVP στον τελικό, όμως ο Τόμας Γουόκαπ ήταν αυτός που άλλαξε την όλη... φάση. Η προσφορά του στην άμυνα είναι σοκαριστική, ενώ συνήθως και για όσους έχουν παρακολουθήσει τον φετινό Ολυμπιακό, ξεκινάει δυνατά στα ματς και βρίσκει 3-4 πόντους μέσα στα πρώτα λεπτά. Από εκεί και μετά, όταν και ξαναμπαίνει πάντα παίρνει προσπάθειες αλλά και τρίποντα που αν μπουν, πληρώνουν καλά. Επιλέγουμε λοιπόν τους +6 πόντους του Αμερικανού στο 1.93.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu