Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για Μίλαν

Απόψε ολοκληρώνονται οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιταλία και Ισπανία με ενδιαφέροντες μονομαχίες όπως αυτές ανάμεσα σε Τορίνο – Μίλαν και Εϊμπάρ – Σεβίλλη αντίστοιχα.

Μετά τη χθεσινή μας επιτυχία, καθώς πέρασαν και τα δύο σημεία που προτείναμε σε συνολική απόδοση 4.80, σήμερα θα ψάξουμε ανάλογη συνέχεια με σημεία από Ιταλία και Ισπανία.

Το πρώτο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον από το αποψινό κουπόνι ποδοσφαίρου, είναι η αναμέτρηση της Τορίνο με τη Μίλαν, με την οποία ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική της Σέριε Α. Στις τάξεις των «ροσονέρι» επικρατεί προβληματισμός, μετά την εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο από την Ίντερ (2-0) στο ντέρμπι του Μιλάνου, αλλά και με την εικόνα που παρουσίασαν. Έχουν ξεκάθαρο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Ο τεχνικός της ομάδας της ομάδας, Μάρκο Τζιαμπάολο ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η Μίλαν, ζητώντας παράλληλα πίστωση χρόνου. Και στα τέσσερα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα μετρά ισάριθμα Under και n/g.

Από την άλλη τώρα, η Τορίνο γνώρισε την περασμένη Κυριακή την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαμπντόρια. Αυτή μάλιστα, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα της «γκρανάτα», η οποία μετά το καλό της ξεκίνημα με δύο νίκες φαίνεται πως κάπου αρχίζει και το…χάνει. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως στα 22 πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων στην έδρα της Τορίνο, έχουν εμφανιστεί 16 (!) ισοπαλίες, ενώ η Μίλαν μετρά τέσσερις νίκες και δύο οι γηπεδούχοι.

Σε κακό «φεγγάρι» φαίνεται πως βρίσκονται αμφότερες οι δύο ομάδες. Ο προβληματισμός και η γκρίνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους τόσο στην Τορίνο όσο και στη Μίλαν. Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, χωρίς μεγάλο ρίσκο από κανέναν. Δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν συνεχιστεί η παράδοση των ισοπαλιών! Επιλογή μας λοιπόν η ισοπαλία σε απόδοση 3.30.

Δες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και ενημερώσου για τις αξιολογήσεις που έχουν!

Το δεύτερο παιχνίδι το οποίο επιλέξαμε για σήμερα, είναι η εκτός έδρας δοκιμασία της Σεβίλλης στην έδρα της Εϊμπάρ για την έκτη αγωνιστική της Λα Λίγκα. Την περασμένη Κυριακή η Σεβίλλη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο «Σάντεθ Πιθχουάν» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα παιχνίδι πάντως που είχε κυρίαρχο ρόλο, αλλά δεν μπορούσε εύκολα να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στις τέσσερις φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις της, τρεις για το πρωτάθλημα και μία για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει πετύχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μόλις δύο βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές μετρά η Εϊμπάρ, που έχει δώσει πάντως τους 4/5 αγώνες της μακριά από το «Ιπουρούα». Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε, σε ένα παιχνίδι που έπαιξε αρκετά αμυντικά με στόχο να μην δεχθεί γκολ.

Πρόκειται για μια «έξοδος» που μπορεί να κρύβει κινδύνους για τη Σεβίλλη. Ωστόσο η ποιότητά της και η εικόνα που παρουσιάζει φέτος δείχνουν πως με μια σοβαρή εμφάνιση μπορεί να περάσει ένα εύκολο βράδυ στη χώρα των Βάσκων. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu