Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπουντεσλίγκα - Τσβαϊτελίγκα 6-0

Πέρσι, μεγάλη νικήτρια ήταν η Βόλφσμπουργκ. Πρόπερσι ξανά η Βόλφσμπουργκ. Το 2016 η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το 2015, όπως και το 2014, ήταν το Αμβούργο, ενώ το 2013 ήταν η σειρά της Χοφενχάιμ…

Τα τελευταία έξι χρόνια ο νικητής των πλέι οφ στη Γερμανία έχει έναν κοινό παρονομαστή. Η ομάδα που κερδίζει τη θέση της στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου της επόμενης σεζόν προέρχεται πάντα από την Μπουντεσλίγκα. Η πιο πρόσφατη ομάδα της Β’ Γερμανίας που έκανε την έκπληξη ήταν Φορτούνα Ντίσελντορφ, όταν (το 2012) έβαλε από κάτω τη Χέρτα Βερολίνου.

Φέτος, η ομάδα της Μπουντεσλίγκα που θα κληθεί να παίξει την παραμονή της είναι η Στουτγάρδη. Θα αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα από το Βερολίνο, την Ουνιόν.

Η μεν Στουτγάρδη προετοιμάζεται για αυτά τα δύο ματς (τη Δευτέρα, στο Βερολίνο, είναι η ρεβάνς) εδώ και καιρό, καθώς ούτε πιο πάνω μπορούσε να πάει στη βαθμολογία ούτε πιο κάτω. Με υπηρεσιακό προπονητή και ορισμένους βασικούς, όπως ο δικός μας Τάσος Δώνης, ξεκούραστους, καθώς δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο, το σύνολο από τη Σουηβία μοιάζει με δίκαιο φαβορί στο στοίχημα.

Η Ουνιόν θα έλεγε κανείς ότι έδειξε τάσεις αυτοκτονίας το απόγευμα της Κυριακής. Παρότι η Πάντερμπορν έχανε 3-1 στη Δρέσδη από την Ντιναμό, η ίδια άφηνε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Μπόχουμ, κόντρα σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο. Εκανε μια ύστατη προσπάθεια στο τέλος, έφερε το 2-0 σε 2-2 μέσα σε λίγα λεπτά (83’, 87’), πίεσε ασφυκτικά, αλλά μάταια… Η απογοήτευση είναι μεγάλη και θα παίξει τον ρόλο της. Όπως βέβαια και η διαφορά ποιότητας - εμπειρίας ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Ο άσος κινείται χαμηλά, γύρω στο 1.70, ωστόσο θεωρούμε ότι αξίζει τα λεφτά του.

ΥΓ. Με το Παγκόσμιο Κύπελλο Κάτω των 20 ετών θα ασχοληθούμε περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα έχουμε εικόνα από τις 24 ομάδες. Σήμερα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στην Πολωνία, σκεφτόμαστε το διπλό του Εκουαδόρ κόντρα στην Ιαπωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu