Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα σε MLS και Ρωσία

Αρκετά μικρό το κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (12/7), με την πρεμιέρα της Premier League Ρωσίας και το MLS να ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Η πρώτη αναμέτρηση για πρόβλεψη είναι το παιχνίδι της Άρσεναλ Τούλα με την Ντιναμό Μόσχας (20:00), με το οποίο ανοίγει η αυλαία της φετινής Premier League της Ρωσίας. Η Άρσεναλ Τούλα προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, μιας και την περσινή σεζόν τερμάτισε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στα φιλικά που έδωσε πάντως δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, καθώς σε πέντε παιχνίδια είχε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Να αφήσει πίσω της όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη περσινή σεζόν θέλει η Ντιναμό Μόσχας, μετά την απογοητευτική πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν στην δωδέκατη θέση του πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με μόλις έξι νίκες σε 30 αγώνες. Στην μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκαν σημαντικά με στόχο να επιστρέψουν στην «ελίτ» του Ρωσικού πρωταθλήματος. Στα τελευταία τέσσερα φιλικά που έδωσαν πέτυχαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ είχαν μόλις ένα γκολ παθητικό.

Πάντα οι πρεμιέρες πρωταθλήματος κρύβουν παγίδες για τις ομάδες. Αναμένουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με την ισοπαλία να αποτελεί επιλογή μας σε απόδοση 3.05.

Αλλάζουμε χώρα και ήπειρο και περνάμε στο MLS και την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι με το Σαν Χοσέ (6:00). Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Καλιφόρνια, με την ομάδα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ψάχνει «εκδίκηση» για την βαριά εκτός έδρας ήττα του πρώτου γύρου (3-0) πριν δύο εβδομάδες. Μάλιστα ο Σουηδός σταρ εμφανίστηκε αποφασισμένος για την σημερινή αναμέτρηση, τονίζοντας πως δεν άξιζαν να ηττηθούν στο Σαν Χοσέ. Στην δεύτερη θέση της Δυτικής Περιφέρειας το Λος Άντζελες με 34 βαθμούς προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Τορόντο με 2-0. Αμφίβολοι δίνονται οι Πόντιους και Λετζέτ.

Από την άλλη πλευρά το Σαν Χοσέ προέρχεται από την δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Σολτ Λέικ, χάρη στο τέρμα του Χόεσεν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην έκτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 28 βαθμούς θέλουν να εδραιωθούν ακόμα περισσότερο στην πρώτη επτάδα. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως στα επτά από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το G/G.

Το Λος Άντζελες είναι σε καλύτερη κατάσταση από το Σαν Χοσέ τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον είναι ξεκάθαρο πως θα βγάλει αντίδραση για την βαριά ήττα απέναντι στην σημερινή τους αντίπαλο. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 1.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu