Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκορ και θέαμα στη Βαρκελώνη

Εβδομάδα εμβόλιμων αγωνιστικών αυτή που διανύουμε, καθώς πλούσια δράση έχουμε σε Λα Λίγκα, Σέριε Α και Λίγκ 1.

Απόψε, το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ.

Το πρώτο παιχνίδι το οποίο επιλέξαμε είναι η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ (22:00) στο «Καμπ Νου». Στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» επικρατεί έντονος προβληματισμός, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γρανάδα το περασμένο Σάββατο. Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν δεν παρουσίασαν καθόλου καλό πρόσωπο και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Μάλιστα, η Μπάρτσα αγνοεί τη νίκη στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, με το τελευταίο διπλό να χρονολογείται πέντε μήνες πριν!

Παράλληλα, οι επτά βαθμοί στις πρώτες πέντε αγωνιστικές είναι η χειρότερη συγκομιδή τους από τη σεζόν 94/95. Ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται υπ’ ατμόν, με τη γκρίνια γύρω από το όνομά του να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της. Εντός έδρας πάντως είναι η γνωστή…Μπαρτσελόνα, καθώς τρέχει ένα αήττητο 14 αγώνων, ενώ φέτος σε δύο παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες με το ίδιο ακριβές σκορ 5-2! Απέναντι στη Βιγιαρεάλ έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση, καθώς μετρά 9 σερί νίκες και 11 ματς αήττητη.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη τώρα, φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της, βελτιώνοντας παράλληλα την ανασταλτική της λειτουργία, έχοντας ένα μικρό νικηφόρο σερί δύο αγώνων. Ενδεικτικό είναι πως στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε δεχθεί οκτώ γκολ, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της. Παράλληλα, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει τη καλύτερη επιθετική συγκομιδή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 12 γκολ, όσα έχει και η σημερινή της αντίπαλος.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αντίδραση και μια καλή εμφάνιση με στόχο να αντιστρέψει το κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί. Εντός έδρας είναι πάντα δυνατή και άκρως επιθετική για αυτό αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε συνδυασμό με το γκολ/γκολ σε απόδοση 2.25.

Δες εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές της Ελλάδας!

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι, είναι η αναμέτρηση της Βερόνα με την Ουντινέζε για τη πέμπτη αγωνιστική της Σέριε Α. Οι «τζιαλομπλού» τη περασμένη αγωνιστική πρόσθεσαν μία ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους τη φετινή σεζόν, και μάλιστα στο Τορίνο απέναντι στη πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 2-1, με τον Μπουφόν ωστόσο να τους στερεί τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89’. Απόψε υποδέχονται μια Ουντινέζε, η οποία ξεκίνησε με νίκη επί της Μίλαν στη πρεμιέρα του Καμπιονάτο, με τη συνέχεια όμως να μην είναι η ανάλογη. Πλέον ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, βρίσκεται με το ένα… πόδι εκτός ομάδας, και ενδεχομένως με ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον αποψινό αγώνα να αποτελέσει παρελθόν.

Πρόκειται για δύο ομάδες με κοινό στόχο την παραμονή στη κατηγορία. Η Βερόνα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο, έχοντας παράλληλα και τη ψυχολογία με το μέρος της μετά τις καλές εμφανίσεις με Μίλαν και Γιουβέντους. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.50.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu