Stoiximan Super League

«Στον Ολυμπιακό ο Κρκιτς»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπόγιαν Κρκιτς, όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Gallega»! Το μόνο που απομένει είναι η επιβεβαίωση των «ερυθρόλευκων», λένε οι Ισπανοί.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς αποφάσισε και επέλεξε Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Gallega», ο 23χρονος επιθετικός φέρεται να είπε «ναι» στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη.

«Σε αναμονή της επίσημης επιβεβαίωσης από τον Ολυμπιακό, εμείς μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε –ό,τι είπαμε και χθες- πως ο Μπόγιαν Κρκιτς θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ελληνική ομάδα του Μίτσελ που παίζει στον Champions League», ανέφερε στο Twitter o συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός.

Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός είναι από την περιοχή της Γαλικίας και ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία ενδιαφερόταν έντονα για τον Κρκιτς. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να επέλεξε τον Ολυμπιακό και να απάντησε αρνητικά σε «Ντέπορ», Στόουκ, Βιγιαρεάλ και Μάλαγα.

Μάλιστα, ο Κρκιτς ήταν εκτός αποστολής από το φιλικό που έδωσε το Σάββατο (19/7) η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ουέλβα, καθώς την ίδια μέρα θα γνωστοποιούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x