Επικαιρότητα

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη την Ελλάδα

Το ίδιο… δρομολόγιο προς τις φυλακές ακολούθησαν επτά άτομα, μεταξύ τους και δύο γυναίκες.

Βαριά ποινή κάθειρξης επτά ετών είχε επιβληθεί σε έναν 52χρονο Έλληνα με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, το οποίο τον είχε καταδικάσει για ληστεία. Όμως, δεν είχε εντοπιστεί ως το μεσημέρι της Δευτέρας.


Τότε εντόπισαν τα ίχνη του αστυνομικοί του τοπικού σταθμού στη Λαμπεία της Αρχαίας Ολυμπίας και τον συνέλαβαν. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Το ίδιο… δρομολόγιο προς τις φυλακές ακολούθησε και μια 27χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για κλοπή, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών.
Ένας 58χρονος συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης 34 μηνών. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παραβίαση των περιοριστικών όρων και επιταγές με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών και χρηματική ποινή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 40χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Πάρο.

Πέντε ολόκληρα χρόνια αναζητούνταν ένας 63χρονος κάτοικος Αγρινίου σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί όπλων, που είχε εκδοθεί το… 2012 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου! Μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Ασφαλείας, θα υποχρεωθεί να εξαγοράσει -ή να εκτίσει- την ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών που εκκρεμούσε.

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 78χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία 37χρονη Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x