NBA

Συμβαίνει και στο ΝΒΑ!

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει με την πρώτη βροχή να γεμίζουν νερό οι αθλητικές εγκαταστάσεις, για μισή ώρα όμως σταμάτησε ένας αγώνας ΝΒΑ και στο «Μπάρκλεις Σέντερ».

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό αντίκρισαν οι παρευρισκόμενοι στο «Μπάρκλεις Σέντερ» του Μπρούκλιν, όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης άρχισε να πέφτει νερό από την οροφή του γηπέδου και οι διαιτητές της αναμέτρησης αναγκάστηκαν να διακόψουν την εξέλιξή της, ενώ το σκορ ήταν 24-21 υπέρ της ομάδας από το Μαϊάμι.

Ένας κουβάς επιστρατεύτηκε προσωρινά, ώστε να συγκεντρώνει το νερό που έπεφτε στις θέσεις που βρίσκονται στην πρώτη σειρά των κερκίδων κοντά στο παρκέ, ακριβώς απέναντι από τον πάγκο των Νετς. Οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Ο αγώνας τελικά συνεχίστηκε κανονικά ύστερα από 31 λεπτά.

Το περίεργο αυτό περιστατικό η διοίκηση του γηπέδου το απέδωσε στις εν εξελίξει εργασίες για την αντικατάσταση της υπάρχουσας οροφής και δεσμεύτηκε πως δεν θα ξαναπαρουσιαστεί κάποιο νέο πρόβλημα στο μέλλον.

Καθυστερήσεις σε αγώνες έχουν γίνει και στο παρελθόν και ο προπονητής των Νετς, Λάιονελ Χόλινς, θυμήθηκε κάποιες τέτοιες στιγμές: «Ήμουν σε ένα παιχνίδι που ο Σακίλ Ο’Νιλ έσπασε το στεφάνι της μπασκέτας. Στο Πόρτλαντ ο Ντέιβιντ Τόμπσον έσπασε όλη την μπασκέτα με ένα κάρφωμα. Κάτι συμβαίνει κάθε τόσο. Όχι συχνά, αλλά δεν είναι τόσο ασυνήθιστο, ώστε να με σοκάρει».

Αξίζει να αναφερθεί πως το «Μπάρκλεις Σέντερ» είναι το πιο καινούριο γήπεδο που χρησιμοποιείται από ομάδα ΝΒΑ, καθώς η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2012 και στοίχισε το αστρονομικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Θα περίμενε κανείς πως δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα, αλλά όπως αποδεικνύεται, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.



Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x