Ισπανία

Συμβιβάστηκε με τον πόντο ο Σιμεόνε

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» τόνισε πως είχε την ίδια άποψη με τον διαιτητή για το πέναλτι της Σεβίλλης και ορθώς το καταλόγισε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, παρουσιάστηκε ψύχραιμος μετά την «γκέλα» της ομάδας του απέναντι στην Σεβίλλη, παρά το γεγονός πως η ομάδα του έχασε μεγάλη ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, αφού ήξερε πως λίγη ώρα νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα, είχε μείνει στην ισοπαλία στο Λεβάντε. «Ο πόντος είναι πόντος και αν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις, τότε ο ένας δεν είναι αμελητέος. Ήταν ένας αγώνας, όπως τον φανταζόμασταν, ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες».

Ο κόουτς της Ατλέτικο, ωστόσο, αρχίζει να προβληματίζεται και συνάμα να κατανοεί, πως οι αντίπαλοι αρχίζουν και αντιμετωπίζουν διαφορετικά, την Ατλέτικο ως προς το αγωνιστικό κομμάτι: «Η Σεβίλλη έκανε αλλαγές στον σχηματισμό της με τον Μπάκα και τον Ράκιτιτς να επιβραδύνουν την ανάπτυξη μας από τα άκρα».

Όσο για το πέναλτι που κόστισε δύο πόντους στην ομάδα του, ο Σιμεόνε είπε: «Είδε πέναλτι και συμφωνώ μαζί του γιατί ήταν».

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x