Stoiximan Super League

Συνάντηση «πρώην» και το… τεστ

Με το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε ένα παιχνίδι με αρκετά έντονο «ασπρόμαυρο» παρελθόν για ορισμένους παίκτες του συλλόγου του Αγρινίου.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι που θα είναι ιδιαίτερο για αρκετούς παίκτες των γηπεδούχων, καθώς έχουν έντονο «ασπρόμαυρο» παρελθόν.

Πρώτος από όλους ο Μάκης Χάβος είχε αγωνιστεί για χρόνια με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ τη σεζόν 2010/11 καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2010/11. Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν καθιέρωσε ως βασικό τον Αθανασιάδη και «ανέβασε» από τη δεύτερη ομάδα τον Κάτσε.

Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Μαλεζάς είχε παίξει από το 2003 μέχρι και το 2012 στους Θεσσαλονικείς, εκτός από μία χρονιά που ήταν δανεικός στον Ηρόδοτο. Επίσης, τέσσερα χρόνια ήττα συμπαίκτης με τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος επίσης ανήκει στον Παναιτωλικό.

Εκτός από τον προπονητή και τους παίκτες, και συνεργάτες του Χάβου είχαν εργαστεί στον ΠΑΟΚ, όπως οι κ.κ. Ζουμπούλης και Νικολαϊδης. Μάλιστα, ο πρώτος είχε παίξει παλιά στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος είχε ξεκινήσεις ως τερματοφύλακας στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το έργο των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη δεν είναι εύκολο, καθώς οι Αγρινιώτες είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και αυτό το κατάλαβαν πριν από λίγο καιρό και οι Πειραιώτες που έφυγαν με την ισοπαλία (1-1). Παρόλα αυτά, ο κ. Αναστασιάδης ποντάρει πολλά στη μέχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία της ομάδας και ελπίζει να συνεχιστεί το σερί της.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

Skoda Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-0

Οι Παντελής Καπετάνος και Σίλβα Κλέιτον επέστρεψαν στα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα η Ξάνθη στις νίκες από πέρυσι, επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού, που ήταν μαχητικός με δέκα παίκτες. Διαβάστε περισσότερα.

ΟΦΗ-Ατρόμητος

Μία ενέργεια του Τζορτζ ήταν αρκετή για τη νίκη του ΟΦΗ! Με μία πάσα «πάρε-βάλε» στον Περογαμβράκη από τη χρυσή… αλλαγή του Γκατούζο, οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου! Διαβάστε περισσότερα.

Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Με γκολ των Μήτρογλου (33' πεν.), Μπενίτες (88') και Κασάμι (90+1'), ο Ολυμπιακός προσπέρασε (3-0) την Βέροια και πάτησε στην κορυφή. «Μανούριασαν» για το πέναλτι Μήτρογλου-Τσόρι. Διαβάστε περισσότερα.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 1-0

Ένα γκολ του Μάσα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους την δεύτερη νίκη (1-0) στο πρωτάθλημα. Ένα… τσουβάλι ευκαιρίες έχασαν οι Αρκάδες. Διαβάστε περισσότερα.


Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα απ' το θάνατο του Ανδρέα Νίκα, η Κέρκυρα έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) κι αφιέρωσε τη νίκη της στον 19χρονο που έφυγε απ’ τη ζωή. Γκολάρα ο Ζορμπάς! Διαβάστε περισσότερα.

Πανθρακικός-Πανιώνιος

Τρεις αγωνιστικές περίμενε ο Πανθρακικός! Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, με το εύστοχο χτύπημα του Ίγκορ από την άσπρη βούλα και πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα! Διαβάστε περισσότερα.

Νίκη Βόλου-Εργοτέλης

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Εργοτέλης, έκανε σεφτέ σε βαθμούς και νίκες στη Σούπερ Λίγκα, περνώντας –με πρωταγωνιστές τους Μπογκντάνοφ και Γιουσούφ- σαν… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό (4-1 τη Νίκη Βόλου). Διαβάστε περισσότερα.

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

Με ένα συλλεκτικό κομμάτι (γκολ του αρχηγού Ζέκα) ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον ψυχωμένο Πλατανιά (προηγήθηκε 2-1) κι ελπίζει πως αυτή η ανατροπή θα αποτελέσει αφετηρία για καλύτερες μέρες. Διαβάστε περισσότερα.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (19:30): Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (16:00)
Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη (18:15)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (20:30)

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός-Νίκη Βόλου (16:00)
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Εργοτέλης-Παναιτωλικός (18:15)
Λεβαδειακός-Καλλονή (18:15)
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (20:30)

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Καλλονή-Πανθρακικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x