Επικαιρότητα

Συνελήφθη 19χρονος για κλοπές στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκαν, συνολικά δύο υποθέσεις κλοπών και τέσσερις απόπειρες κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους

Χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 19χρονος, κατηγορούμενος για κλοπές που διαπράχθηκαν σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου

Εξιχνιάστηκαν, συνολικά δύο υποθέσεις κλοπών και τέσσερις απόπειρες κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.08.2016 έως και την 2.10.2016, είχε διαπράξει δύο κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπών, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, στο Ηράκλειο και πήρε κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το μεσημέρι το 19χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για το αδίκημα της κλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x