Δελτία Τύπου

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Ξενοδοχείο «το Χάνι του Ζήση»

Έκπτωση 20% στα Μέλη μας για τη διαμονή στο ξενοδοχείο και 15% για οποιοδήποτε γεύμα στο ομώνυμο εστιατόριο.

inner


Το Ξενοδοχείο, Εστιατόριο, Αθλητικό κέντρο "το Χάνι του Ζήση" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι. Βρίσκεται στο πανέμορφο Πήλιο σε υψόμετρο 1200 μ. πνιγμένο από δάσος οξιάς στο παλαιό μονοπάτι Πορταριάς-Ζαγοράς στον οικισμό Χανίων που είναι μέρος του Δημοτικού διαμερίσματος της Δράκειας του Δήμου Αγριάς-Βόλου. Το Ξενοδοχείο διαθέτει τριάντα τρία δωμάτια ανάμεσα στα οποία υπάρχουν σουίτες με τζάκι, υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση, και μπάνιο. Τα δωμάτιά μας έχουν υπέροχη θέα τον Παγασητικό κόλπο και το καταπράσινο δάσος από οξιές. Βρίσκεται ανάμεσα στις φυλλωσιές των δέντρων που συνθέτουν ένα φανταστικό τοπίο. Διαθέτει ακόμα σάουνα, γυμναστήριο, ιδιωτικό παρκινγκ και δύο αίθουσες με τζάκι διακοσμημένες με γούστο στις οποίες, τον χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, το σπιτικό φαγητό, τον καφέ ακόμα και το ποτό σας, και το καλοκαίρι στην πλατιά κάτω από τις τεράστιες οξιές και τα νερά των πηγών απολαμβάνοντας την θέα της θάλασσας.

Στην Ταβέρνα μας θα απολαύσετε υπέροχα εδέσματα μαγειρεμένα με αγνά και μοναδικά υλικά, μυστικό από την συνταγή της Γιαγιάς που σίγουρα θα σας κάνει να βαδίσετε σε μοναδικά μονοπάτια γευστικής απόλαυσης που θα σας μαγέψουν χωρίς υπερβολή και κυρίως με ελληνικές εντόπιες σπεσιαλιτέ. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το τσίπουρο με τους υπέροχους μεζέδες, το σπεντζοφάϊ, τη φασολάδα, το μοσχαράκι στάμνας, τον πραγματικό κόκορα κρασάτο, την μοναδική, σε γεύση, βραστή γίδα και άλλα παραδοσιακά φαγητά αλλά και τα ντόπια κρέατα στη σχάρα και ένα μοναδικό χωριάτικο λουκάνικο και όλα αυτά στα κάρβουνα.

Μέσα στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας με συντροφιά την θαλπωρή του τζακιού και με θέα το κατάλευκο τοπίο ή την καταπράσινη φύση και την δροσιά του βουνού.

Με τον ίδιο μοναδικό τρόπο μπορούμε να κάνουμε τις δικές σας μοναδικές στιγμές, γάμο, βάπτιση και κάθε άλλου είδους συνεστίαση, αξέχαστες για εσάς και τους καλεσμένους σας. Λειτουργεί όλο το χρόνο.

Το Ξενοδοχείο και Ταβέρνα, Χάνι Ζήση παρέχει έκπτωση στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 20% για τη διαμονή στο ξενοδοχείο και 15% για οποιοδήποτε γεύμα στην ομώνυμη ταβέρνα (η έκπτωση στην ταβέρνα δεν προϋποθέτει τη διαμονή στο Ξενοδοχείο).

www.hanizisi.gr
email: hotel@hanizisi.gr / stamatiss.k@gmail.com
Τηλέφωνο: 24280 96414
Κινητό:6979 369851 - See more at: http://www.paomprosta.gr/el/content/hani-zisi#sthash.peTaZZKT.dpuf

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x