Επικαιρότητα

Συστάσεις Μάρδα σε Παπαδημητρίου: Να είμαστε φειδωλοί ως υπουργοί

"Όταν τρέχει η διαπραγμάτευση όλοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί και όχι να κάνουμε δηλώσεις…"

Σε συστάσεις προς τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, που δήλωσε ότι το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση, για να ανασκευάσει τη Δευτέρα, προχώρησε ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στο ραδιόφωνο σταθμό North.

«Ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Όταν τρέχει η διαπραγμάτευση όλοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί και όχι να κάνουμε δηλώσεις… Μόνο τρεις είναι οι γνώστες των θεμάτων και άρα μόνο αυτοί που ξέρουν μπορεί να αναφέρονται στην πορεία της διαπραγμάτευσης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός.

Ο κ. Μάρδας τάχθηκε κατά των εκλογών ή δημοψηφίσματος, αλλά διευκρίνισε πως αν υπάρξει σχετική εισήγηση τότε δεν θα πρέπει να αφορίσουμε τις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα στο πλαίσιο και του εκλογικού συστήματος.

Σε ό,τι αφορά σε ένα από τα σενάρια για την παραμονή του κόφτη και μετά το 2018, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως όποιος νομίζει ότι θα έχουμε ξεχαρβαλωμένους προϋπολογισμούς είτε σε ευρώ είτε σε δραχμή (για αυτούς που είναι υπέρ της) πλανώνται πλάνη οικτρά, αυτό θα το δείξει η πορεία.

Ταυτόχρονα τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός «ευρωπαϊκού ΔΝΤ» που θα μπορεί αυτό να αντιμετωπίζει τις κρίσεις στην Ευρώπη. Να δημιουργήσει η Ευρώπη το δικό της ΔΝΤ είπε γιατί δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί όχι μόνο με την Ελλάδα αλλά και με άλλες χώρες.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x