Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει επιστροφή, θα χυθεί αίμα και τίποτα δεν θα είναι ίδιο!

«Θα χυθεί αίμα...». Εκεί βρισκόμαστε πια και αυτή η ευρωπαϊκή Super League βάζει βόμβα στα θεμέλια του ίδιου του σπορ!

Τόσα πολλά «The Super League» παρέμεναν αβέβαια μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας που οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνευμένη! Το σίγουρο είναι πως έχουν βγει τα μαχαίρια με πολλούς να προετοιμάζονται για μια τεράστια νομική μάχη εν μέσω ενός απόλυτου σοκ στο παιχνίδι.

Αυτός ο τετραπέρατος Πέρεθ μαζί με τον πανούργο και δολοπλόκο Ανιέλι που είχε «κοιμίσει» την UEFA ως πρόεδρος της ΕCA μιλώντας για «μικρές διαφορές που θα μπορούσαν να γεφυρωθούν» είναι οι ιθύνοντες πίσω από τη ρήξη. Και κατάφεραν παίρνοντας μαζί τους άπληστους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ συν της Άρσεναλ να δημιουργήσουν ένα ρήγμα στις σχέσεις τους με τους υπόλοιπους της Premier League αφού άλλωστε ήταν πάντα αυτός ο στόχος τους!

Και πραγματικά απορείς πως είναι δυνατόν να είδαν το τυρί που είναι τα πάρα πολλά χρήματα αλλά να μην αντιλήφθηκαν την φάκα, στην οποία τους έβαλαν οι Ισπανοί και Ιταλοί οι οποίοι χρόνια τώρα ζηλεύουν και φθονούν την ευρωστία της Premier League και τα χρήματα τα οποία κερδίζουν οι σύλλογοι στο νησί!

Διαβάστε τη συνέχεια στο England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x