Γενικά

Τα λάθη του Ζιάγκου και της διοίκησης της ΑΕΚ

Αν είσαι παίκτης, προπονητής ή παράγοντας σε μια μεγάλη ομάδα, τότε στην καλύτερη περίπτωση είναι σαν να πετάς μέσα στα σύννεφα… Διότι, στη χειρότερη κάνεις παρέα στα …αστέρια.

Αν είσαι παίκτης, προπονητής ή παράγοντας σε μια μεγάλη ομάδα, τότε στην καλύτερη περίπτωση είναι σαν να πετάς μέσα στα σύννεφα… Διότι, στη χειρότερη κάνεις παρέα στα …αστέρια. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι δεν πατάς στη γη, γι’ αυτό και η προσγείωση θα είναι ανώμαλη. Όσο ψηλότερα βρίσκεσαι, τόσο πιο εκκωφαντικός θα είναι ο θόρυβος με τον οποίο θα «σκάσεις».

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, δηλαδή, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ΑΕΚ στην Α1 κατηγορία. Πόσοι νέοι προπονητές έχουν μια τέτοια ευκαιρία; Λίγοι και μάλιστα, με τις συνθήκες που συνάντησε ο ίδιος. Τα χρέη του παρελθόντος έχουν ξεφορτωθεί, ο Ζιάγκος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης αλλά και της εκτίμησης των φιλάθλων της Ένωσης, ενώ στη διοικητική ηγεσία προστίθεται και ο Μάκης Αγγελόπουλος, ένας επιχειρηματίας ο οποίος κατέβαλε τα μισά μισθώματα για τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ καθώς και την εγγυητική. Κι όλα αυτά εν μέσω της μιζέριας που αποπνέει το ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Άγγελου Αρτελάρη στο Superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x