Betmasters

Τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου

Σαββατοκύριακο με δυνατά ματς και το σπουδαίο ντέρμπι τίτλου, Ολυμπιακός - ΑΕΚ στη σούπερ λίγκα.

Η Παρασκευή είναι πάντα μια μέρα την οποία οι στοιχηματάκηδες αντιμετωπίζουν ως "ορεκτικό" για το κυρίως πιάτο του Σαββατοκύριακου. Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε μέσα στο ΣΚ στις μεγάλες λίγκες…

Στη Σούπερ Λίγκα, είναι σαφές οτι ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Όποιος από τους δύο χάσει, θα χάσει κατά 90% τη δυνατότητα να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα αν στο άλλο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, κερδίσει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Αν ο ΠΑΣ παραμείνει αήττητος στην έδρα του, τότε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης, τα πάντα μένουν ανοιχτά για τον τίτλο.

Φαβορί στα δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Και τα δύο ματς γίνονται την Κυριακή, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει το Σάββατο με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει ματσάρα την Κυριακή στο Άνφιλντ, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Προσωπικά πιστεύω οτι οι δυο τους είναι οι καλύτερες ομάδες στην Αγγλία, από επιθετικής πλευράς και αναμένεται να δούμε σούπερ θέαμα. Ελαφρύ φαβορί η ομάδα του Κλοπ. Το πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου είναι αυτό ανάμεσα στην εξαιρετική Μπέρνλι και την "άπιαστη" Σίτι.

Δες εδώ όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου στις μεγάλες λίγκες, καθώς και τις αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x