sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα νεύρα του Σαλάχ δεν κρύβονται

Η αντίδραση του Σαλάχ που έχει καταγραφεί μετά το νικητήριο γκολ του Φιρμίνο, προκάλεσε ποικίλα σχόλια την ώρα που ο Στάριτζ απειλεί τη θέση του "Φαραώ" στην ενδεκάδα.

Η περσινή εκπληκτική χρονιά του Μο Σαλάχ μοιάζει ήδη μακρινή. Μεσολάβησε ένα κακό Μουντιάλ από τον Αιγύπτιο, μια διένεξη με την Π.Ο της χώρας του και όλα αυτά ύστερα από τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, από τον οποίο έφυγε νωρίς ο "Φαραώ" λόγω της λαβής του Ράμος.

Του Κώστα Μιαούλη

Όλα αυτά συσσωρευμένα, αποτυπώνονται στη σκηνή μετά το γκολ του Φιρμίνο και ο Σαλάχ, ενώ περνάει ο Κλοπ και πανηγυρίζει το buzzer του Βραζιλιάνου, συλλαμβάνεται από τον φακό να πετάει με νεύρα στον πάγκο ένα μπουκάλι.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η σκηνή αδικεί τον Αιγύπτιο μιας και δευτερόλεπτα πριν η ρημάδα η κάμερα τον συλλάβει σε αυτή την κίνηση, έχει πανηγυρίσει το γκολ του Βραζιλιάνου. Πιθανότατα τα νεύρα του βγήκαν από τη φάση του δεύτερου γκολ, όταν έχασε την μπάλα και η Παρί έβαλε το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2.

Το ξέσπασμα ίσως έχει να κάνει με λύτρωση πως το λάθος του δεν κόστισε, αλλά υπάρχει ίσως κι ένας ακόμα λόγος που είχε τα νεύρα του ο Σαλάχ. Η χθεσινή παρουσία του Στάριτζ, δείχνει πως ο Κλοπ έχει έτοιμη τη λύση που μπορεί να εκτοπίσει τον Μο από την ενδεκάδα.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γερμανός κόουτς εξήρε την σούπερ εμφάνιση του Στάριτζ. "Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι και πιστεύω πως βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα από τότε που είμαι εδώ. Πέρα από το γκολ, έτρεχε δεξιά, αριστερά, κρατούσε την μπάλα που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς". Αυτές οι δηλώσεις με νόημα του Κλοπ ίσως να μην ήταν μόνο για τον 29χρόνο άσο.

Ο Σαλάχ βγάζει άγχος. Στα δυο ματς που η Λίβερπουλ κέρδισε 2-1 εκτός έδρας τη Λέστερ και την Τότεναμ, οι "ρεντς" θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει τα παιχνίδια ευκολότερα, αν ο Αιγύπτιος ήταν πιο ομαδικός.Υπάρχει πολύ μακρύς δρόμος στη σεζόν, ο Σαλάχ σίγουρα δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ, αλλά το βέβαιο είναι πως η χρονιά της επιβεβαίωσης για την εκτόξευση του, μόνο με καλούς οιωνούς δεν έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x