F1

«Τα σπάει» η νέα Red Bull με… καμουφλάζ! (pics/video)

Με ειδικούς χρωματισμούς, για να μην αποκαλύψει τα «όπλα» της ενόψει της νέας σεζόν, έγινε η παρουσίαση του μονοθέσιου, με τον Ρικιάρντο, μάλιστα, να το βγάζει… βόλτα στο Σίλβερστοουν!

Με έναν, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο τρόπο παρουσίασε το νέο της -πολλά υποσχόμενο- μονοθέσιο η Aston Martin Red Bull!

Προκειμένου να μην αποκαλύψει τα «όπλα» της, τουλάχιστον ως τα επίσημα δοκιμαστικά, που θα γίνουν στην Καταλονία, η βρετανική (πλέον) ομάδα, αλλά πάντα με έδρα την Αυστρία, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας RB14, όπως μπορείτε να δείτε, με… καμουφλάζ!

Αντί, δηλαδή, για τους κλασικούς χρωματισμούς της ομάδας, το κόκκινο και το μπλε, το «έντυσε» μπλε, μαύρο (και λίγο άσπρο) και το αποτέλεσμα είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό, με αρκετούς φίλους της F1 να γράφουν στο Twitter πως προτιμούν το μονοθέσιο της Aston Martin Red Bull έτσι!

Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, ξεκαθάρισαν πως το RB14 θα έχει τα παραδοσιακά χρώματα.

«Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο, μακάρι να είναι και γρήγορο.

Δυστυχώς έχει και αυτό το Halo, που είναι πραγματικά απαίσιο. Ελπίζουμε όμως, ότι θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός και κυρίως γρήγορο από την αρχή της σεζόν και όχι όπως τον προηγούμενο χρόνο, που τρέχαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Αυτό είναι για εμάς το σημαντικότερο
», ήταν το σχόλιο του Μαξ Φερστάπεν, ενώ ο έτερος οδηγός της Red Bull, Ρικιάρντο, ήταν πιο αισιόδοξος: «Πιστεύω, ότι αυτήν τη χρονιά θα παλέψουμε συχνότερα με τη Mercedes και τη Ferrari. Και αν συμπεριφερθεί το αυτοκίνητο στην πίστα, όπως στους προσομοιωτές, τότε θα κάνουμε μία καλύτερη εμφάνιση στον αγώνα της Μελβούρνης και θα παλέψουμε για μία θέση στο βάθρο».

Ο Αυστραλός πιλότος, μάλιστα, αμέσως μετά την παρουσίαση, έβγαλε το νέο μονοθέσιο για μια πρώτη… βόλτα στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Αγγλία, η φετινή Aston Martin Red Bull είναι ικανή, φέτος, να «χτυπήσει» τον τίτλο. Θυμίζουμε, το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 25 Μαρτίου.

inner

inner


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x